Mimi94
Fanka BB :)
Wiem ale ja lubię testować [emoji16] dzisiaj przyjdzie mi pakiet testów [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji23]Ja niestety ale nie widzę drugiej kreski.. Poczekaj jeszcze, bo 9dpo to jeszcze może być za szybko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem ale ja lubię testować [emoji16] dzisiaj przyjdzie mi pakiet testów [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji23]Ja niestety ale nie widzę drugiej kreski.. Poczekaj jeszcze, bo 9dpo to jeszcze może być za szybko.
Były 2 pęcherzyki więc trzymaj mocno te kciuki [emoji16] chociaż jakby się okazało, że bliźniaki to mamy całe życie do przemeblowania [emoji2356]A ja właśnie dziś przeglądałam Twój profil, żeby zobaczyć, kiedy testujesz. Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!
![]()
Nie no, trochę po testuje jak mi to sprawia taką frajdę. Jakby coś się działo to w piatek pójdęNo to leć na betę [emoji16]
Mi się marzą bliźniakiByły 2 pęcherzyki więc trzymaj mocno te kciuki [emoji16] chociaż jakby się okazało, że bliźniaki to mamy całe życie do przemeblowania [emoji2356]
Jasne, zrobisz jak uważasz i jak Ci wygodniejNie no, trochę po testuje jak mi to sprawia taką frajdę. Jakby coś się działo to w piatek pójdę
A tu widzisz coś??Mi się marzą bliźniaki [emoji7]
Który dzień po owu??Jasne, zrobisz jak uważasz i jak Ci wygodniej [emoji16] to za to ja jutro lecę na betę [emoji110]
Tak gołym okiem nie, jak przybliżę na maksa rysuje się tam jakiś cień cienia cienia, ale nie chcę Cię nakręcaćA tu widzisz coś?? Zobacz załącznik 1203212
Dziś 13dpoKtóry dzień po owu??
Ten test jest z teraz...Tak gołym okiem nie, jak przybliżę na maksa rysuje się tam jakiś cień cienia cienia, ale nie chcę Cię nakręcać [emoji2368]