Nie pomogę, bo nigdy nie badałam..HIMOCYSTEINA
Odebrałam wyniki homocysteina i norma to 5-12 a ja mam 10.2.
Niby w normie ale wysoki wynik. Czytałam, że może to być mutacja genu mthfr... Czy któraś miała podobny wynik homocysteiny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pomogę, bo nigdy nie badałam..HIMOCYSTEINA
Niby w normie ale wysoki wynik. Czytałam, że może to być mutacja genu mthfr... Czy któraś miała podobny wynik homocysteiny?
Dlaczego badałaś homocysteinę...? Chodzi o możliwość zakrzepicy i miażdżycy, czy wchłanianie witamin z grupy B? Wybacz, że tak dopytuję, ale jaki to ma związek z ciążą? Nigdy o czymś takim nie słyszałam. Ale wynik jest w normie, więcy wydaje mi się (tylko mi się wydaje, bo się na tym nie znam), że trzeba będzie go co jakiś czas kontrolować.HIMOCYSTEINA
Masakra. A czemu cie ta kobieta zaatakowała??Dzień dobry dziewczynki. Jak dziś samopoczucie? Ja wczoraj miałam straszny dzień... Ludziom w obecnej sytuacji koronawirusowej zaczyna całkowicie odbijać... Przed odebraniem dziecka z przedszkola poszłam na zakupy. W sklepie jakaś starsza kobieta na mnie napadła i zaczęła szarpać (kazała mi spier... ze sklepu), więc dostałam szału za naruszenie mojej cielesności - wzywanie policji (serio, nic nie zrobiłam, robiłam zakupy przy stanowisku z mięsem). Przez to wszystko spóźniłam się do przedszkola zamykanego o 16 - i dostałam telefon od pani wychowawczyni, że jeśli nie zjawię się w ciągu 5 min, to przedzszkole wykona telefon na policję, żeby dziecko zostało przez nich odebrane (przedszkole zamykane o 16, a telefon dostałam 0 16:05).
To się wygadałam. Z tego wszystkiego boli mnie żołądek i chodzę ciągle poirytowana... Myślę, że dla każdego obecna sytuacja jest trudna. ale kurde... więcej spokoju...
Nie mam pojęcia. Kupowałam mięsko, ona stała w kolejce (jako trzecia osoba). Nagle podeszła do mnie i się zaczęło. Teraz z kolei walczę z mamą, żeby zgłosiła się do lekarza, bo tak kaszle, że się dusi, ale do lekarza nie chce. Zamknęła sie w domu i powiedziała, że będzie czekać do niedzieli. Trzymajcie za mnie kciuki bo wybuchnę. I jak tu myśleć o zapłodnieniu...Masakra. A czemu cie ta kobieta zaatakowała??
To wysyłam pozytywna energię, i dużo cierpliwośćNie mam pojęcia. Kupowałam mięsko, ona stała w kolejce (jako trzecia osoba). Nagle podeszła do mnie i się zaczęło. Teraz z kolei walczę z mamą, żeby zgłosiła się do lekarza, bo tak kaszle, że się dusi, ale do lekarza nie chce. Zamknęła sie w domu i powiedziała, że będzie czekać do niedzieli. Trzymajcie za mnie kciuki bo wybuchnę. I jak tu myśleć o zapłodnieniu...
Hej dzielnie starające się dziewczyny! [emoji3590] Czy mogę się do Was dołączyć? [emoji3526] Powinnam testować 5 listopada, mam nadzieję, że 3 cykl okaże się owocnym. Nie sądziłam, że staranie się o dziecko to tak złożony proces [emoji28] podziwiam wszystkie kobiety, które starają się od wielu miesięcy, i to ile mają w sobie siły i nadzieji [emoji123] Mam pytanie, czy zauważyłyście u siebie jakieś odstępstwa od tego kiedy powinna się odbyć owulacja? Mam cykle 30 dniowe, jak w zegarku. W tym miesiącu postanowiłam podejść do tego bardziej dydaktycznie i robię testy aby sprawdzić czy się to pokrywa. Z temperatury w tym miesiącu zrezygnowałam ze względu na przeziębienie, płodne powinny się już kończyć a według moich obserwacji jeszcze w ogóle się nie odbyły, jak to wygląda u Was? Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wszystkim się uda w jak najszybszym czasie! [emoji3590]
Hej dzielnie starające się dziewczyny! [emoji3590] Czy mogę się do Was dołączyć? [emoji3526] Powinnam testować 5 listopada, mam nadzieję, że 3 cykl okaże się owocnym. Nie sądziłam, że staranie się o dziecko to tak złożony proces [emoji28] podziwiam wszystkie kobiety, które starają się od wielu miesięcy, i to ile mają w sobie siły i nadzieji [emoji123] Mam pytanie, czy zauważyłyście u siebie jakieś odstępstwa od tego kiedy powinna się odbyć owulacja? Mam cykle 30 dniowe, jak w zegarku. W tym miesiącu postanowiłam podejść do tego bardziej dydaktycznie i robię testy aby sprawdzić czy się to pokrywa. Z temperatury w tym miesiącu zrezygnowałam ze względu na przeziębienie, płodne powinny się już kończyć a według moich obserwacji jeszcze w ogóle się nie odbyły, jak to wygląda u Was? Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że wszystkim się uda w jak najszybszym czasie! [emoji3590]