jjm86
Fanka BB :)
No to trzymam kciukiJa dziś nie testuje, 29 dc, 11dpo więc za wcześnie. Czekam do środy na termin @
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to trzymam kciukiJa dziś nie testuje, 29 dc, 11dpo więc za wcześnie. Czekam do środy na termin @
Smutno mi, że się nie udało, ale z drugiej strony cieszę się, że w grudniu będziesz ze mnąDzień dobry i deszczowy wszystkim! Ja dziś 26dc, czyli dziś powinna przyjść @. Zrobiłam test o czułości 25 - biel bielą pogania niestety (taaaa ja i moje wcześniejsze przeczucie, że będzie fantastycznie). Za to szykuje mi się okres życia, dawno nie miałam takich boleści brzucha, a cyce ogniem palą
. No nic, czekam więc sobie i kolejne testowanie pewnie na początku grudnia wypadnie, także Lisa, ramię w ramię z Tobą
![]()
Czekamy zatem do środy, trzymamJa dziś nie testuje, 29 dc, 11dpo więc za wcześnie. Czekam do środy na termin @
Liso, czyli obie mamy w planach fajny prezent bożonarodzeniowySmutno mi, że się nie udało, ale z drugiej strony cieszę się, że w grudniu będziesz ze mną![]()
Dokładnie.. Mam nadzieję że wyniki będą super ale żeLiso, czyli obie mamy w planach fajny prezent bożonarodzeniowy. Będę mocno zaciskać kciuki za Twoje wyniki!
Druga widać.. A może lepiej iść na betę?? I nie robić tyłu testów, bo się tylko człowiek stresuje..Dziewczyny moje testy z dzisiaj rana, okres powinnam mieć wczoraj. Testy wyglądają tak, nie powinny być ciemniejsze? Wiem głupie pytanie ale robiłam w piątek wieczorem już tego Pinka o czułości 10 i też wyszła kreska, wydaje mi się że jaśniejsza dlatego martwię się że już może powinna być ciemniejsza.
Kreska powinna być ciemniejsza po takim czasieDziewczyny moje testy z dzisiaj rana, okres powinnam mieć wczoraj. Testy wyglądają tak, nie powinny być ciemniejsze? Wiem głupie pytanie ale robiłam w piątek wieczorem już tego Pinka o czułości 10 i też wyszła kreska, wydaje mi się że jaśniejsza dlatego martwię się że już może powinna być ciemniejsza.
Nie dziękujęCzekamy zatem do środy, trzymam![]()