Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekam już w laboratoriumDruga widać.. A może lepiej iść na betę?? I nie robić tyłu testów, bo się tylko człowiek stresuje..
Po cichu gratuluję ♥♥♥
To jest z dzusuaj te dwa testy, z piatku wieczora jest ten.Kreska powinna być ciemniejsza po takim czasiepink ciężko mi ocenić bo jest już przedawniony więc nie wiem jaka była kreska w prawidłowym czasie
![]()
No to spokojnie czekaj.. Nie rób już testów, bo tylko się stresujesz.. W środę zrób ponownie betę.. Będzie dobrze..Czekam już w laboratoriumale wyniki dopiero na jutro
![]()
DziękujęNo to spokojnie czekaj.. Nie rób już testów, bo tylko się stresujesz.. W środę zrób ponownie betę.. Będzie dobrze..
Wygląda jednak jakby tamte były wyraźniejsze. Ile jesteś dpo?To jest z dzusuaj te dwa testy, z piatku wieczora jest ten.
Miałam inseminacje bo staramy się już przeszło 1,5 roku inseminacja była 18 października, a 20 potwierdzone że pęcherzyki pekly, teoretycznie okres powinnam dostać wczoraj.Wygląda jednak jakby tamte były wyraźniejsze. Ile jesteś dpo?
To może być jeszcze za wcześnie najlepiej testować 14dpoMiałam inseminacje bo staramy się już przeszło 1,5 roku inseminacja była 18 października, a 20 potwierdzone że pęcherzyki pekly, teoretycznie okres powinnam dostać wczoraj.
U mnie test pozytywny owu był 28 października a dziś rano w pracy przez chwilę dosłownie może 2 minuty czulam dziwne ciagniecie jakby w jajniku. Skojarzyło mi się to z czyimś wpisem który gdzieś kiedyś czytałam że podobno podczas implantacji czuje się ciagniecie ale chyba w pachwinie. Pewnie sobie coś wkrecam jak zawsze... jeszcze tyle czekania na testowanie[emoji19]Cześć dziewczyny, w większości czasu udzielam się na staraczkach, ale tu też czasem zaglądam [emoji6] Możecie mi powiedzieć o co chodzi z tym zapisywaniem się na testowanie? Kto zapisuje, gdzie? Co ma to na celu? [emoji848]