Elmirka91
Moderator
DziękujęWidać widaćgratki. Co to za test?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziękujęWidać widaćgratki. Co to za test?
GratulacjeCześć dziewczyny. Miałam nie robić ale myślę sobie tyle testów mam, że kiedy ja to wykorzystam.
Powiedzcie mi co widzicie???? Bo ja to chyba pęknę ze szczęścia. Zobacz załącznik 1196218Zobacz załącznik 1196219
W następnym miesiącu zakupie,teraz jakieś jeszcze mamDziękuję ☺. Firma Testeo. Kupiłam na allegro. Zobacz załącznik 1196237
W następnym miesiącu zakupie,teraz jakieś jeszcze mamWybierasz się na betę?
Przykro mi, ale widzimy się w grudniuHej dziewczyny. Ja miałam dzis testować ale @ przyjdzie jak w zegarku.. brzuch mnie boli i to kwestia godzin także odpuszczam testowanie.. może w grudniu się uda..powodzenia wszystkim innym w tym miesiącu :*
Gratulacje kochanaCześć dziewczyny. Miałam nie robić ale myślę sobie tyle testów mam, że kiedy ja to wykorzystam.
Powiedzcie mi co widzicie???? Bo ja to chyba pęknę ze szczęścia. Zobacz załącznik 1196218Zobacz załącznik 1196219
DziękujęGratulacje kochana ❤,
Który cykl staran ? GratulacjeDziękujęno nie spodziewałam się zobaczyć dzisiaj tej drugiej najważniejszej kreski.
Który cykl staran ? Gratulacje![]()
Hej dziewczyny. Ja miałam dzis testować ale @ przyjdzie jak w zegarku.. brzuch mnie boli i to kwestia godzin także odpuszczam testowanie.. może w grudniu się uda..powodzenia wszystkim innym w tym miesiącu :*