Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla Nas wszystkich będzie to szok! [emoji23][emoji12]
Kurczę nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała żeby ten cykl był nasz.. takie cudowne zakończenie tego chorego roku i spojrzenie w nowy rok z większą nadzieja że będzie on lepszy... tak rozmarzylam się chyba za bardzo, co prawda już listopad ale do nowego roku wcale nie tak daleko [emoji28]
Mów mi o marzeniach... moja mama ostatnio wysniła sobie wnuka a dziś w pracy poinformowano mnie ze szukają nowego pracownika bo spodziewają się mojej ciąży i musza mieć zastępstwo [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a nikomu nie wspominałam ze w ogóle się staram. Jak to siada na umyśle, ze może wszystko wokół sie już na to szykuje i daje mi znaki [emoji51][emoji16]
Eee no pacne się w ten barani łeb zaraz. Trzeba zejść na ziemie i działać, żeby to wszystko się ziściło [emoji1787]
Czy chcesz nam napisać co się stało że małe aniołki poszly do nieba ?[emoji24]
Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu [emoji3526]
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy [emoji16]
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697
Trzymam kciuki.Hej dziewczyny, u mnie 26dc, 11dpo. Zostały dwa dni do okresu ☺
Czuję się jak na @, chociaż brak bólu cyckow, który zawsze miałam kilka dni przed okresem. Ale jak wiadomo głowa potrafi zmienić wszelkie objawy
Temperatura ciągle rośnie, tak wygląda na dzisiaj mój wykres.Zobacz załącznik 1196697
Ja mam na jutro termin @ ale nie będę testować....mialy zespół wad genetycznych -w obecnym czasie bardzo „modne” wady letalne ale nie chce Wam się żalić bo to wątek do wspierania się przy || kreskach i mam nadzieje ze wszystkie zobaczymy w tym miesiącu upragnione kreski ❤
Pamietam jak nie mogłam uwierzyć w maju ze one tam są
10 dni po testy były bardzo blade i mąż się śmiał ze dopatruje się czegoś czego nie ma ale ja widziałam ta druga kreskę !
bede testować dopiero po 20.11 wiec na ta chwile oglądam Wasze testy i zazdroszczę!
Kto ma w planach jutro testować?