Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co ? Jezu MariaJa ostatnio miałam jeden dzień miesiączkę![]()
Odpoczywaj i wracaj do nas jak najszybciejHej. Ja na parę dni znikam, aby nie myśleć o staraniach... Jak tylko pojawi sięto się odezwę.
Serio! Krwawienie miałam tylko jeden dzień. Dzień przed i dzień po skrzepy i koniec...co ? Jezu Maria![]()
Miałam tak przy ostatniej biochemicznej: 5 dni obfitego okresu, potem dzień przerwy a następnie plamienia (które trwały ponad miesiąc). Ponieważ nadal bolały mnie cycki, zrobiłam test (już po obfitym krwawieniu) i wyszedł pozytywny. Na drugi dzień beta 870, po dwóch kolejnych beta 230. Może warto sprawdzić mimo wszystko.Przygnębiona jestem tym wszystkim. Dziwne jest dla mnie 4dni obfita miesiączka, dwa dni nic i teraz drugi dzień plamienie...
to podobnie u mnie raz trwa 7 dni raz trwa 4 dni ale to zależy czy używam podpasek czy tamponów zazwyczaj jak tamponów to właśnie mam krótszy okresSerio! Krwawienie miałam tylko jeden dzień. Dzień przed i dzień po skrzepy i koniec...Ale ja zawsze miałam skromne bardzo miesiączki. Jak miałam hormonalna wkładkę to mi sie okres calkowicie zatrzymał.
Miałam tak przy ostatniej biochemicznej: 5 dni obfitego okresu, potem dzień przerwy a następnie plamienia (które trwały ponad miesiąc). Ponieważ nadal bolały mnie cycki, zrobiłam test (już po obfitym krwawieniu) i wyszedł pozytywny. Na drugi dzień beta 870, po dwóch kolejnych beta 230. Może warto sprawdzić mimo wszystko.
Jakoś tak cisza tu ostatnio, rzadko któraś testuje. Ja planuje jutro, chyba że @ mnie uprzedziCześć dziewczyny, żadna dzisiaj nie testuje?![]()
Ja jeszcze mam 4 dni do testowania... nie wiem czy się uda jakoś jestem nastawiona negatywnie.....przez ostatnie dwa dni delikatne brązowe plamienia przy podcieraniu, niteczki jakby...więc albo na @ albo to była implantacja...chciałabym się miło zaskoczycJakoś tak cisza tu ostatnio, rzadko któraś testuje. Ja planuje jutro, chyba że @ mnie uprzedzi [emoji28]