reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

reklama
ja uwielbiam body z krótkim rękawkiem do tego pajacyka bawełnianego, kaftanika nie mam żadnego, śpioszki tylko 1 parę a to dostałyśmy w prezencie :-D:-D

I ja chyba powoli zaczynam przebierać młodego w strój dzienny tak aby spiochy czy pajace mial tylko na noc.
Nie podejrzewalam ze to mozliwe ale u nas w domu jest tak goraco (a kaloryfery mamy wylaczone) ze mlody nieraz budzi sie spocony. No wiec dwie warstwy jak ma na sobie to za duzo. Jednak czesciej zakladam bodziaka z dlugim rekawkiem i do tego spioszki albo spodenki czy półspioszki jesli widze ze jest spocony.
A to dlatego ze te z dlugim rekawem mialam zapinane kopertowo.

my naszą Zosię na noc tylko np. w bodziaki na długi rękaw bądź kaftanik i do śpiworka bez skarpetek a i tak gorąca jest.a w dzień różnie czasem spodenki, jakieś leginsy zależy co się wyciągnie

Ja Małego ubieram na noc w body z długim rękawem i na to pajacyk bawelniany. Kaloryfer mam w sypialni słabo podkręcony i włączony nawilżacz, także jest raczej chłodno w nocy, ale lepiej się śpi.

U nas króluje pajac i body z krótkim rękawem lub śpioszki i body z długim. Do tego śpiworek do spania. Ogrzewania nie włączamy, bo mamy w mieszkaniu 21 stopni bez ogrzewania nawet w mrozy. Jak była temperatura powyżej zera to mieliśmy 22 stopnie.

my ubieramy tak samo jak pepsi- ale u nas się spierniczyło pokrętło od kaloryfera i cały czas daje na full:-/ w dwoch donicach mam wodę na grzejniku i kładę codzienie mokre ręczniki, ale i tak jest mała wilgotność, powietrze za suche:/

my mamy kominek w salonie czasem temp przy -10c na dworze dobija 26-28st to muszę wszędzie drzwi otwierać w sypialni mamy w -10 na dworze do 24c a jak były te -20 to mieliśmy 21,22c... dlatego chcemy centralne, bo tragedia z tak nie równą temp...

reklama
Ja na dzień zakładam rajstopki i jakieś spodenki body na krótki rekaw i bawełnianą bluzeczkę na noc body i pajacyk bawełniany!!!Mamy 22 stopnie i zakrecone grzejniki chodzi tylko podłogówka na korytarzach i w łazienkach oraz w kuchni bo z grzejnikami było by za goraco

Do góry