reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

andzelika dzielnego masz synka ;-)

My po szczepieniu chwila płaczu była ale w domu cyc poprawił humor i Martynka śpi :)
Waży 6.850g i 63cm pani pochwaliła że ładnie jak na cycu ;-)

reklama
My już też w domku:-D Maja trochę popłakala ale tak całą wizytę była grzeczna- dostała nowa grzechotkę w nagrodę. Jeszcze jej nie widziała bo śpi caly czas. Tzn na spacerze sie przebudzała ale teraz śpi:tak:

Maja bije tu rekordy widzę.... waży 7700... przybrała od ostatniego razu 800 gram, pani doktor powiedziała ze to ok:tak:

Ankusch Martynka tez już ładnie wazy!! dzielna dziewczynka!!

onanana a ile Majuśka ważyła po porodzie??? wow ale waży nieźle :-)
Moja wyskoczyła z wagą 3430g

ankusch, oanana dzielne macie córy, swietnie przybieraja, musze sie pochwalic, ze moja POla tez w sotatnim miesiacu niecale 800 gram przybrala i wazyla jakso 5800 :-D

Dziewczyny ale wam dzieciaczki rosna i super przybieraja no i dzielne dziewczyny po szczepieniu :-) moj to wazy teraz 6740 a przybral 720g przez caly miesiac :tak:

I Franek w końcu też dotarł na szczepienie, waży 6300. Ale po szczepieniu był bardzo marudny...

Dziewczyny, fajnie się chowają te nasze dzieciaczki!!! Mój tez ładnie dotychczas przybiera, ok.kg w niecały miesiąc, teraz pewnie waży ok.6700. Duma normalnie nas rozpiera :-)

My też po szczepieniu mała waży 7400,:tak::tak:pani doktor stwierdziła że będzie wysoka po mężu, przy szczepieniu zapłakała ale po chwili się uspokoiła :tak:
fajnie że nasze pociechy tak fajnie rosną i przybierają na wadze;-)i są takie dzielne:tak:

reklama
u mnie dzis na szczepieniu to był jeden wielki koncert :-) Jeszcze nie widziałam swojego dziecka w takim transie płaczu :-) Waży 5680 i ma 62 cm, ale to raczej niemozliwe, bo by oznaczalo, że się skórcza :-) A tak to wszystko w porządku ;)

Do góry