reklama

Listopadowe maluszki- bilanse i zdrowie

andzelika dzielnego masz synka ;-)

My po szczepieniu chwila płaczu była ale w domu cyc poprawił humor i Martynka śpi :)
Waży 6.850g i 63cm pani pochwaliła że ładnie jak na cycu ;-)

reklama
My już też w domku:-D Maja trochę popłakala ale tak całą wizytę była grzeczna- dostała nowa grzechotkę w nagrodę. Jeszcze jej nie widziała bo śpi caly czas. Tzn na spacerze sie przebudzała ale teraz śpi:tak:

Maja bije tu rekordy widzę.... waży 7700... przybrała od ostatniego razu 800 gram, pani doktor powiedziała ze to ok:tak:

Ankusch Martynka tez już ładnie wazy!! dzielna dziewczynka!!

ankusch, oanana dzielne macie córy, swietnie przybieraja, musze sie pochwalic, ze moja POla tez w sotatnim miesiacu niecale 800 gram przybrala i wazyla jakso 5800 :-D

Dziewczyny, fajnie się chowają te nasze dzieciaczki!!! Mój tez ładnie dotychczas przybiera, ok.kg w niecały miesiąc, teraz pewnie waży ok.6700. Duma normalnie nas rozpiera :-)

My też po szczepieniu mała waży 7400,:tak::tak:pani doktor stwierdziła że będzie wysoka po mężu, przy szczepieniu zapłakała ale po chwili się uspokoiła :tak:
fajnie że nasze pociechy tak fajnie rosną i przybierają na wadze;-)i są takie dzielne:tak:

reklama
u mnie dzis na szczepieniu to był jeden wielki koncert :-) Jeszcze nie widziałam swojego dziecka w takim transie płaczu :-) Waży 5680 i ma 62 cm, ale to raczej niemozliwe, bo by oznaczalo, że się skórcza :-) A tak to wszystko w porządku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry