reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

Anii wrzuć zdjecie swojej córy jak była malutka z włoskami, strasznie ciekawa jestem jak wygladała. niestety nie zagladałam wtedy na bb po naszych porodach ;))
Z góry dziękuje
Buziaki

reklama
Szczęsliwym mamusia gratuluje kochanych pociech. Aż sie wzruszyłam :blink: Normalnie aż sie zachcialo kolejnego dzidziusia ale niestety musze jeszcze poczekac. Choc mezus ostatnio tez namawial mnie na drugiego dzidziolka ale jeszcze nie nadszedl ten czas.
RAZ JESZCZE GRATULUJE!!:-):-):-)

Dziewczyny, Lucyann jak poszła do szpitala to się okazało, że dzidzia jednak obróciła się prawidłowo i odesłali ją do domu i ma czekać :tak:Trzymam oczywiście kciuki :tak:

IIBI TO DLA CIEBIE!!!!
Liluśka jak ma dzień, miesiąc i póltora roku...a teraz to już prawie ma do pasa :)

Ja pierdziu Anii rzeczywiście "kudłata" tak jak moja!!!
Ja już muszę jej myć włosy szamponem bo mydło już nie starcza.
Śmiesznie nasze dzieciaczki wyglądają z włoskami!! Mojej się jeszcze kręcą jak ma mokre i wyglada jak murzynka:D
Buziaki
A to najnowsze zdjecie Kai. 1 mc

Załączniki

• IMG_0773.jpg
    IMG_0773.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 52
Anii, Ibi ale macie piękne dziewczynki!!!!!
Po cichu wam zazdroszcze
ale tak tylko po cichu:-D:-D:-D:-D Wiec nie mowcie nikomu
Czekam na dzien kiedy znowu zobacze II kreseczki.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ibi ale czaaaaaderskaaaaa Cóóóóóraaaaaaa!!!!!! jest świetna!!!!! i śliiiiiiiiicznaaaaaaa!!!!!!!
Bazylia.....ciiiiiiiiii nikomu nie powiemy:tak:;-) i trzymam kciuki:tak:

Do góry