Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No właśnie ja to samo po kilku tygodniach chciałam wejść i się nie da, nie ma takiego forum nawet ja jestem za jeżeli nie da się dostać tam to możemy stworzyć nowe
Ja ogólnie czuje się bardzo Dobrze mam większy przypływ Energi. Ale w ostatnim tygodniu zdazylo mi się cztery Razy zrobić słabo na ulicy. Ale narazie jest ok naszCzescie. Jestem w końcu po pierwszym usg w wielkiej Brytanii, tu się doczekać czego.kolwiek to masakra.
Ja mieszkam w weymouth pierwsze usg miałam w 14 tyg to zdziwiona że tak duże dziecko i pytała który to tydzień bo ona testy usg robi w 12 tyg. Ale mają takie tępo u mnie że w 12 tyg dopiero polozna u mnie była.
Ja mieszkam w Bristolu to nie daleko :-) a polozna przychodzi do ciebie do domu? Ja spotkanie z poloxna mialam 1szego maja teraz pierwszy scan mam we wtorek i wixyta u poloznej 9tego czerwca to ty termin masz na poczatek listopada gdzies? Kiedy kolejne usg?