reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witajcie w ten okropny dzien - u mnie leje non stop i zimno jak nie wiem :(

Moj M wiekszych libacji sobie nie robi- sam wie ze lepiej teraz przystopowac ale jak mnie nic nie boli ni czuje sie ok to na spanie 1 piwko w sobote lub lampke winka sobie wypije, chociaz wiadomo gdyby zebralo nagle i po tym by mnie nie zawiozl :)

Bede mama - ja tez pierworodka, staram sie nie sluchac o porodach wrecz jak ktos zaczyna robic postrach to mowie zeby skonczyc temat bo to i tak bez sensu. Domyslam sie ze to bedzie zaje**sty bol no ale co...

Aob ja nie biore zadnych lutek tylko sobie magnezin 3x dziennie czesto mam brzuch twardy, jak wstaje tak samo, ale skurczy jako takich nie czuje, a kiedys sie zdarzaly.

reklama
anitka z bliźniakami :)
Cytuje: "Aleksander 2200, troche podtrzymywany tlenem bo sie zachlysnal wodami. Dominik 1930 radzi sobie lepiej od braciszka. Pani doktor powiedziała, ze sie jej chłopcy podobają i juz na wieczór zaczela im skręcać tlen. Mam nadzieję, ze bedzie tylko lepiej!"

Na forum bliźniaków. :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak pomyślałam ze to bliźniaki jakies musza byc.

Jak widzicie z Forum Ciążowego z grupy przyszłe mamy znika forum koło 4,5 dnia każdego miesiąca dla miesiąca poprzedniego (wrześniowej juz nie ma). forum chyba przez administratora przenoszone jest do Forum nasze dzieci, i bedą "Dzieci urodzone w listopadzie 2016" .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Trochę Was poczytałam, piszecie namiętnie jak szalone:-D I fajnie... I mam jedną , główną refleksję, że generalnie to już mało ciążowych tematów, a więcej porodowo- noworodkowych;-) ;) O karmieniu piersią widzę też sporo mądrych słów padło. U mnie wewnętrzne ciśnienie na karmienie jest bardzo duże, tym bardziej, że karmiłam całą czwórkę ale jak będzie tym razem ciężko przewidzieć bo jak u malucha będzie konieczność dłuższej hospitalizacji to może być z tym różnie...
A propos różnych historii przedporodowych to u mnie od 3 dni pojawiły się bolesne skurcze przepowiadające, do tego brzuch mi zdecydowanie opadł.Ale wolałabym , żeby maluch się zbytnio nie spieszył bo po pierwsze to jeszcze nie jest bezpieczny czas, a poza tym u nas jeszcze nie wszystko do końca gotowe na przyjęcie malucha więc wolałabym , żeby wszystko było zgodnie z planem i dzidziolek urodził się 7.11

k8sad- ostatnio myślałam o Tobie i zastanawiałam się, czy Ty czasem nie jesteś już po TYM Wielkim dniu ale jednak jak widzę nie... Jeśli chodzi o koleżankę Anitkę to oczywiście serdecznie gratuluję , ale ja w ogóle nie kojarzę :zawstydzona/y:ona chyba tu u nas nie pisała. Z tego co podpatrzyłam to raczej na forum bliźniaczym i październikówkach się udzielała. Tak, czy inaczej gratulacje dla koleżanki:happy:

Kliska warto iść:) ja myslalam ze urodze ze smiechu momentami ;) a niedlugo na stand up wtedy bedzie juz bezpieczniej na porod:)

Skrzat ja mam ten kupon na smyka -50 ale juz mi sie nawet nie chce na strone wchodzic

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

reklama
Hej dziewczyny.
Trochę Was poczytałam, piszecie namiętnie jak szalone:-D I fajnie... I mam jedną , główną refleksję, że generalnie to już mało ciążowych tematów, a więcej porodowo- noworodkowych;-) ;) O karmieniu piersią widzę też sporo mądrych słów padło. U mnie wewnętrzne ciśnienie na karmienie jest bardzo duże, tym bardziej, że karmiłam całą czwórkę ale jak będzie tym razem ciężko przewidzieć bo jak u malucha będzie konieczność dłuższej hospitalizacji to może być z tym różnie...
A propos różnych historii przedporodowych to u mnie od 3 dni pojawiły się bolesne skurcze przepowiadające, do tego brzuch mi zdecydowanie opadł.Ale wolałabym , żeby maluch się zbytnio nie spieszył bo po pierwsze to jeszcze nie jest bezpieczny czas, a poza tym u nas jeszcze nie wszystko do końca gotowe na przyjęcie malucha więc wolałabym , żeby wszystko było zgodnie z planem i dzidziolek urodził się 7.11

k8sad- ostatnio myślałam o Tobie i zastanawiałam się, czy Ty czasem nie jesteś już po TYM Wielkim dniu ale jednak jak widzę nie... Jeśli chodzi o koleżankę Anitkę to oczywiście serdecznie gratuluję , ale ja w ogóle nie kojarzę :zawstydzona/y:ona chyba tu u nas nie pisała. Z tego co podpatrzyłam to raczej na forum bliźniaczym i październikówkach się udzielała. Tak, czy inaczej gratulacje dla koleżanki:happy:
Ja mam być przyjęta do szpitala ok 10 listopada i na chwilę obecną cc. Chłopaki zdrowe. W 29tyg mieli po 1350g. W 36 tyg ma być nas na już więcej.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry