reklama

Listopadowe mamy 2016

O widzę więcej blogujacych mam,
Milia ja na razie karty zadnej:d i u mnie badania w pakiecie więc to na NFZ w sumie tylko dla usg to chyba muszę odpuścić. A jeżeli ona wypisze a ja tego zwolnienia nie dam w pracy tylko od tego prywatnego to może tak być? Że od niej będę brała i wyrzucala?

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakiekolwiek pojęcie, czy jest szansa kupienia Duphastonu bz recepty? Mój gin bardzo inteligentnie przepisał mi dupka na 2 tyg., a wizytę wyznaczył za 3 tyg. Dopiero za tydz. mam iść do niego, a dupek nieubłagalnie się kończy. Nie wiem, czy można "wyżebrać" to w aptece bez recepty. Jak myślicie, jest taka opcja?

Mama czwórki, można też poprosić w aptece i donieść receptę później.
U mojej gin jest fajnie, bo mozna po prostu podejść do recepcji, nawet jak się nie ma wizyty, po samą receptę lub zwolnienie. W recepcji wypisują, chwila oczekiwania na podpis i jest.

Keejti-dzięki, to bardzo miłe że chcesz odstąpić swoją receptę, tylko że ja mieszkam w Krakowie, a dupka wystarczy mi jeszcze tylko na jutro.

Spróbuję poprosić rano w aptece ,tej w której ostatnio kupowałam.Obiecam ze doniosę receptę. Jeżeli się nie uda to mój gin jutro przyjmuje , wcisnę się między inne pacjentki, bo on nie wywołuje ew. pójdę jak będzie kończył przyjmować i poprosze go o receptę.
Brzuch mnie coś rozbolał. Muszę poleżeć.

reklama
Joasia super post:-) ja wlasnie dziwie sie niekotrym mamom ze tak bez obaw oblizuja smoczka czy probuja mleka z butelki swojego dziecka.
Najlepsze jest to ze bratanica w piatek u mnie byla (3l.)patrzac jak jot ze shreeka zapytala: dasz mi buzi? I nastawila usteczka ale pocalowalam ja w czolo. Nigdy nie daje dzieciom buzi w usta. Jak mam opryszczke to nawet od malenkich dzieci trzymam sie z dala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry