reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam dobry, mam zrobione w końcu paznokcie, jak pracowałam nie mogłam to teraz się ciesze;) i super peeling sobie zrobiłam. A teraz leżę i aferę fryzjera oglądam z moim. Jutro muszę rano po pojemnik na mocz i na pobranie ale się boję bo przy pobraniu nieraz mdleje

reklama
Keejti może będzie możliwość pobrania w pozycji półleżącej. Mnie tak kiedyś pobierali.

Jejki jakie pierdoły mi się śniły. Szkoła na pierwszym planie. To chyba najgorsze koszmary są. Kupowałam książki z matematyki i miałam nadrabiać cały rok, bo nie chodziłam do szkoły.

Haha no nieźle.
Mam nadzieję też tak właśnie miałam po omdleniu.. Kurcze nie mam w domu pojemniczka do siku i chyba muszę po drodze kupić i dopiero tam robić. A pęcherz ciśnie

Witam

Keejti wytrzymam zanim dojdziesz może najpierw do jakiegoś słoika czystego a później przelejesz...

Witaj wiktorek

Ja dziś z wrażenia spać nie mogłam pewnie dziś tez będę przeżywać ze to juz jutro :) i w całej okazałości pooglądam dzidzia ..

Yhm jak dasz rade to trzymaj :blink:

Ja szykuje maluch i zaraz do przedszkola potem idę do mamy na kawę jak się uda , ma wolne z tym ze mógł ją ktoś zająć wcześniej do pilnowania dziecka .. ciężko o nią jak ma wolne

Witaj wiktorek :) napisz coś więcej o sobie
Ależ miałam fatalny wieczór. Słabo mi było i kręciło się w głowie na Maxa. Mowiłyscie o bólu głowy i mnie dopadł...nawet małego nie dałam rady wykąpać. A od 2 nie mogłam spać :( co za koszmar jakiś :/
Czy ten mój dziec nie może pospac dłużej? Już za chwilkę wolne więc będę leżeć do oporu a nie wstawać o 4.
Zapowiada się piękny dzień ♡
Lilith niby proste ale jak sprawdzone to wiesz :) powrzucahcie dziewczynki wszystko co pisalyscie plis

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka dziewczyny. Poradźcie mi co kupić dla 1.5 rocznego chłopca, idę dziś do koleżanki która ma mi troszkę ciuszków ciążowych poodawać i wypadałoby coś dla dzidzi podarować. Takie małe Brzdące jedzą słodycze? Czy nie bardzo? Bo dla strszego dziecka to zawsze coś słodkiego sie wymyśli a dla malucha to już gorzej...
Niektóre z Was są już mamusiami więc proszę o pomoc.

reklama
Moj je ale domowe, tego nie kupuj bo sobie może nie życzyć, my tak nie pozwalamy dawac.
Kup puzzle jakieś odpowiednie do wieku, np. Na tacce wkłada się 3 zwierzątka. Wiesz o czym mówię?
Autkaaaa dużo autek, moj nie wzgardzi żadnym. Flash karty są ekstra. Podaje Ci to co tańsze oczywiście.

Witam nowa mamę, napisz coś o sobie.

Keejti ja bym nie dała rady..w nocy wstaje bo 4 razy..

Linka no to już jutro hihi. Tez swoje będę przeżywać.

Do góry