reklama

Listopadowe mamy 2016

Hej hej zaraz w miare mozliwosci was doczytam.. jestem w szpitalu.. rano dostalam plamienia/krwawienia.. bylo tego sporo no i zostawili mnie.. na szczescie dzidzie widzialam i wszystko prawidlowo...

Napisane na GT-S7562 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mania- są detektory , które służą tylko do odsłuchiwania tętna, a są i takie, które mają funkcję pomiaru tętna płodu. Musisz na Allegro się rozejrzeć. Lekarka bardzo mądrze Ci poradziła. Nie ma co się na zapas denerwować, tym bardziej, że jak sama piszesz to górna granica ale jednak normy. Wiem jak ciężko jest się nie denerwować w takiej sytuacji ale spróbuj myśleć pozytywnie i poczekać do echa serca dzidzi. Też będę robiła takie badanie z uwagi na urodzenie dziecka z wadą serca.

aob- łoo matko. Dobrze, że z dzidzią wszystko ok. Skąd te plamienia?

Aob Kochana! Cokolwiek mówili? A nie przemeczylas sie? Zmartwilam sie.. jak maluszek? Dali Ci cos? Tule Cie bardzo mocno I mysle caly czas o Tobie!

Ja mam taki co od razu pokazuje czyli tzn.polozniczy. U mnie Maluch mam stale 150-160. Ale to sie zmienialo z czasem ciazy.

Aob Kochana! Cokolwiek mówili? A nie przemeczylas sie? Zmartwilam sie.. jak maluszek? Dali Ci cos? Tule Cie bardzo mocno I mysle caly czas o Tobie!

Ja mam taki co od razu pokazuje czyli tzn.polozniczy. U mnie Maluch mam stale 150-160. Ale to sie zmienialo z czasem ciazy.

długo mnie zeszło bo po wizycie pojechałam prosto do koleżanki bo przyleciała na dwa dni do polski

Mania jeśli tylko mieści się w granicy to faktycznie lepiej się nie stresować na zapas, będzie dobrze

Aob tule mocno, najważniejsze że z dzidzią wszystko dobrze :)

Keejti super sukienka :)

lecę na wizytowy zdać relacje

Dzięki, właśnie fajnie na brzuchu leży mąż kupił jedna siostra mniejsza druga więc będę mierzyć, ona fajnie na brzuchu leży bo jest w a. No i ta cena mój hit.

Dzisiaj żeby rozładować stresy jutrzejszego dnia byłam w semilacu po nowy kolor lakieru i jeszcze efekt holo :) i kupiłam rozjasniacz do ombre. Nie wiem co z włosami już robić.

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Keejti a doczytałam ze wózek kupiłaś?:) ja nadal jestem zadowolona,jeżdzę nim prawie codziennie i od "codziennej małej miejskiej spacerówki" nic więcej nie oczekuje :):)

Jestem dzis padnięta!! Ledwo żyje.. A egzamin tuż tuż :(:( załamka:(:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry