reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Nessi dzięki.
Tak wiem żeby się nie stresować, dobranoc Gina poszłam nie do mojego, do pierwszego lepszego aby przepisał mi luteine i niestety namówić mnie na usg a ja nie chciałam bo wiedziałam że na tym etapie nic widać nie będzie.
No nic pozostaje czekać z jednej strony już się czwartki doczekać nie mogę a z drugiej chce aby czas pomału mijał aby dzidziuś tam rozkwitl sobie.
Dziś słaba jestem, ale to chyba dobrze w każdej ciąży źle się czułam, w tej póki co nie, no ale każda ciąża inna, @ brak więc liczę że jest ok.

A Ty jak się czujesz?

Ja mam strasznie wilczy apetyt. O ciązy dowiedziałam się przypadkiem 3 dni przed terminem @ nie miałam absolutnie żadnych objawów wskazujących ciążę, dlatego też 4 dni przed @ dzwigałam z mężem meble. 3 dni przed @ dostałam plamienia ... myslałam, że to @ wcześniej przyszła, ale następnego dnia tylko dużo śluzu było ... dało mi to wtedy do myślenia ... zrobiłam test i pozytyw wyszedł. Czuję się w miarę ok, mam tylko wilczy apetyt, mdli mnie na słodkie, moim przyjacielem jest teraz ogórek :) który się właśnie skończył, a zastępowany jest chwilowo szczypiorem ..częściej robię siku, od dzisiaj piersi ''urosły'' strasznie bolą i senność ... no ale jak ciągle wcinam to nic dziwnego, że spac mi się chce :) U mnie dzisiaj 5 tydzień idzie wedle obliczeń, ale zobaczymy co ginka powie.
Pierwszą ciążę miałam na podtrzymaniu, z powodu plamień, syn urodzony przez CC z powodu zagrażającej zamartwicy. Mam nadzieję, że ta ciąża będzie nudna i spokojna :)

Animka dzięki ;-)

Nessi no mam nadzieje ze dla każdej z nas te ciąże będą nuuudne ;-).

Jeśli mnie się w czwartek potwierdzi na koniec października to i tak chciałabym tu z wami zostać ;-)

To moja gromadka ;-)

Załączniki

• 1456654282400.jpg
    1456654282400.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 267
Nessi dzięki

Co tu tak pusto?
Ja cały dzień u koleżanki, dzieci wybawione, ja wybyczona ;-), m wypral łóżeczko Lili, ale jeszcze dziś śpi ze mną bo mokre ;-). Dzieci śpią ja też odpoczywam, aha dziś u koleżanki zaliczyłam pierwsze czułości z WC i normalnie się cieszę ;-)

Piszcie co u was?

Dobranoc

Witaj Dorota :) fajnie ze zrobił sie większy ruch :)

My dzis w drodze wracaliśmy od teścia :)

Dorota niezła gromadka ja zawsze podziwiam mamę 3dziexi a Ty teraz 4 w drodze szacuneczek :)

Nessi bedzie nudna i spokojna wszystkie nasze ciaze takie bedą :)

Animka nie chce Ci nic mowić
Ale bedzie druha dziewucha :) mnie przy Nikosiu odrzucało od mięsa całkowicie .

Nessi o tak takie kwaśne ogórki to jest to :) tez wypadłam teściowi cały słoik i wytargalam kolejny do domu :) a roni je tak kwaśne ze az sie trzęsłam dzis od nich Haha :)

Spoko dziewczyny na tez po 30 w tym roku 32 skończę :) drugi bobas sie urodzi albo bobaska :) jeden Aniołek w niebie ale wrocil do mnie po roku bo dokładnie rok po poronieniu urodził sie mój cudowny synuś :) jestem z Animka na wrześniowych 2014 , i z Ann i Joani ktore teraz sa na październikowych :) mój termin om 25 styczeń , szczerze nawet nie wiem który to tydzień w ciazy z Nikosiem wiedziałam wszystko :)

Ja tez jeszcze o tak wczesnej ciazy nie wiedziałam i po raz trzeci potwierdziło sie h mnie test sikany w dniu @ negatywny , ale robiłam wczesniej betę zeby wiedzieć czy odstawiać dupka:)

Fajnie ze nas co raz więcej bedzie :)

Witam sie! Dzisiaj zrobiłam test i pokazały się dwie kreski, jedna bladziutka ale jest :yes: jutro potestuje jeszcze raz i dam znać. Z kalkulatorów wynika ze 2 listopad. Ostatni miesiaczka 27 stycznia ale ja mam cykle 30-32 dniowe wiec u mnie to chyba bardzo wczesna ciaza. Kluje mnie lewy jajnik mam nadzieje ze będzie wzzystko ok. W pierwszej ciąży tez tak miałam. Synek ma 4 latka. :biggrin2: do lekarza się jeszcze nie wybieram bo myślę że to nie ma sensu jeszcze .

reklama
Katerineczka witaj, testuj i chwal się. Ja ogólnie też długie cykle 33-34 dni. Fakt do lekarza za jakieś 2 tygodnie, ja gdyby nie te tabletki luteina to bym do Gina nie szła wcześniej a taka prawdziwa wizyta u mnie będzie dokładnie 2 tygodnie od pierwszego testu gdzie był lekki zaryz drugiej kreski.

Emka dziękuję za przyjęcie. Masz syna Nikodema? Kiedyś to imię bardzo mi się podobało i nadal podoba, wczoraj koleżanka podpowiedziala nam imię które i mnie i m się podoba AMADEUSZ ;-)

Ja piszę w czerwcach 2014 to nasze dzieci podobne wiekowo ;-)

Animka Ty masz syna czy córkę?

Karmicie dziewczyny piersią? Bo ja karmie raz na 24 h, na początku jak się dowiedziałam to karmilam jeszcze cały czas, od tygodnia karmie 1 raz na dobę ;-)

Kurcze coś spać nie mogę wrrr

Do góry