reklama
Polis no to idźcie coby się mała nie meczyla, zawsze lepiej sprawdzić i to enty raz niż coś przeoczyć.
Moi wioza pizze.. A ja nawet o piciu myśleć nie mogę.. Tak marudzilam i mam ale też się ciesze..choć już sobie myślę, że to nie od ciazy a od zatok..
I już sol chłodna..
Moi wioza pizze.. A ja nawet o piciu myśleć nie mogę.. Tak marudzilam i mam ale też się ciesze..choć już sobie myślę, że to nie od ciazy a od zatok..
I już sol chłodna..
dominika02100
Fanka BB :)
U mnie ciężko bo przeważnie śpię na brzuchu. Nie wiem jak się znowu odzwyczaje i właśnie budzę się bo czuję że na nim śpię
Co do obliczania cykli mam aplikacje sciagnieta na telefon i sama mi oblicza.
Co do obliczania cykli mam aplikacje sciagnieta na telefon i sama mi oblicza.
Gwiazdka092
Zaangażowana w BB
Ja uwielbiam na brzuchu spac, poki moge spie nawet cala noc.
gaga92
Ja właśnie uwielbiam spać na brzuchu i co się położe to od razu myśl ze już nie powinnamGaga ja czasem na brzuchu się położę, ale muszę się powoli odzwyczajać
Z przyzwyczajenia dopiero gotuję drugie danie bo zupę miałam od wczoraj a już mi ślinka cieknie bo robię mizerie do tego
maleducada
A jeszcze mi się przypomniało: Gaga ja jestem z Krakowa :-)
A co do tej dyskusji o badaniach, ja od lekarza na NFZ dostałam tylko skierowanie na mocz i morfologie i listę tego co mam zrobić dodatkowo płatnie.
A co do tej dyskusji o badaniach, ja od lekarza na NFZ dostałam tylko skierowanie na mocz i morfologie i listę tego co mam zrobić dodatkowo płatnie.
Joasia_1986
Gaga też bym zjadła mizerie, najlepiej z zimniaczkami i schabowczakiem, ale jak jestem sama z Zuzą to gustujemy w trochę innym menu
aob66
Moderatorka
Poczytalam i dowiedzialam sie, ze tu chorobowo :-\
Zdrowka.dziewczyny dla Was i dzieciaczkow..
Nessi uwazaj na siebie, bo umnie omdlenia sie nasilaly az trafilam tu..
Polis gratuluje serduszka
Zana co za lekarz masakra :-\
Zdrowka.dziewczyny dla Was i dzieciaczkow..
Nessi uwazaj na siebie, bo umnie omdlenia sie nasilaly az trafilam tu..
Polis gratuluje serduszka
Zana co za lekarz masakra :-\
reklama
Venuss23
No i się popsuło :-( mam wyniki badań.Tsh 3,37 czyli ponad normę. W pierwszym trymestrze powinno być poniżej 2,5-2,00 :-( dzwoniłam do mojej endokrynolog jutro muszę u niej być na 8 rano, była lekko zaniepokojona tym wynikiem. Tym bardziej, że w zeszłym miesiącu mi podwyzszyla dawkę leku.Teraz się boję dziewczyny :-(