reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

lilith nie mam powodow zeby jej nie ufac ale dla pewnosci jutro znowu idziemy na wizyte. Dzis nie udalo mi sie dodzwonic.

A mi po zupie wrocily mdlosci-chyba sie ciesze

reklama
Polis no to idźcie coby się mała nie meczyla, zawsze lepiej sprawdzić i to enty raz niż coś przeoczyć.
Moi wioza pizze.. A ja nawet o piciu myśleć nie mogę.. Tak marudzilam i mam ale też się ciesze..choć już sobie myślę, że to nie od ciazy a od zatok..
I już sol chłodna..

U mnie ciężko bo przeważnie śpię na brzuchu. Nie wiem jak się znowu odzwyczaje i właśnie budzę się bo czuję że na nim śpię
Co do obliczania cykli mam aplikacje sciagnieta na telefon i sama mi oblicza.

Gaga ja czasem na brzuchu się położę, ale muszę się powoli odzwyczajać
Ja właśnie uwielbiam spać na brzuchu i co się położe to od razu myśl ze już nie powinnam

Z przyzwyczajenia dopiero gotuję drugie danie bo zupę miałam od wczoraj a już mi ślinka cieknie bo robię mizerie do tego ;)

A jeszcze mi się przypomniało: Gaga ja jestem z Krakowa :-)

A co do tej dyskusji o badaniach, ja od lekarza na NFZ dostałam tylko skierowanie na mocz i morfologie i listę tego co mam zrobić dodatkowo płatnie.

Poczytalam i dowiedzialam sie, ze tu chorobowo :-\

Zdrowka.dziewczyny dla Was i dzieciaczkow..

Nessi uwazaj na siebie, bo umnie omdlenia sie nasilaly az trafilam tu..

Polis gratuluje serduszka

Zana co za lekarz masakra :-\

reklama
No i się popsuło :-( mam wyniki badań.Tsh 3,37 czyli ponad normę. W pierwszym trymestrze powinno być poniżej 2,5-2,00 :-( dzwoniłam do mojej endokrynolog jutro muszę u niej być na 8 rano, była lekko zaniepokojona tym wynikiem. Tym bardziej, że w zeszłym miesiącu mi podwyzszyla dawkę leku.Teraz się boję dziewczyny :-(

Do góry