reklama
gosia081145
Fanka BB :)
Ivi wspaniałe wiesci ;* Gratki ;*
zuzanna8704
WitajZuzanna- witaj. Wiesz już gdzie będziesz rodzić? Pytam dlatego, że jestem z KRk![]()
Tak, na Ujastku przynajmniej na dzień dzisiejszy jestem na to zdecydowana. A Ty?
mama-czwórki
Ivi- super wieści.
Zmykam do emka bo jakiś obrażony chodzi, że go z kompem zdradzam
co ja poradzę jak to forum uzależnia na maksa. Mamusiom i fasoleczkom dobrej nocki.
Zuzanna- też na ujastku, tylko ,że ja pewnie znacznie wcześniej. Termin z OM wychodzi na 21 listopada, gin będzie chciał na pewno wcześniej cc zrobić więc stawiam, że ok 10 list. urodzi się moje kolejne dziecię.
Dobrej nocy
Zmykam do emka bo jakiś obrażony chodzi, że go z kompem zdradzam

Zuzanna- też na ujastku, tylko ,że ja pewnie znacznie wcześniej. Termin z OM wychodzi na 21 listopada, gin będzie chciał na pewno wcześniej cc zrobić więc stawiam, że ok 10 list. urodzi się moje kolejne dziecię.
Dobrej nocy
wiklinka
nessi ....jeszcze jest nadzieja, trzymaj sie jej kochana i pamietaj ze nie jestes sama i wszystkie cie tutaj wspieramy i mocno trzymamy kciuki.
oby sie juz zasiedzial do listopada 
ivi przpiekne slowa , tak bardzo prawdziwe w moim przypadku i dajace nadzieje . dziekuje ci ze to napisalas , moj aniolek widocznie zmienil plany i wrocil po dwoch miesiacach. Przy pierwszej ciąży, która przeżyłam strasznie, ktoś mi powiedział, ze "dzieci nie odchodzą... One zmieniają termin przyjścia na świat".
zuzanna8704
Maleducada witaj 
zuzanna8704
Ja będę wiedziała za półtorej tygodnia mniej więcej. Ale z tego co wiem to termin będzie między 38-40 tc w zalezności od tego jak się to wszystko potoczy i jak dzidzia będzie się miałaZuzanna- też na ujastku, tylko ,że ja pewnie znacznie wcześniej. Termin z OM wychodzi na 21 listopada, gin będzie chciał na pewno wcześniej cc zrobić więc stawiam, że ok 10 list. urodzi się moje kolejne dziecię.
reklama