Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zeby sie nie przejmowac i ze on wierzy ze sie wchlonie....ale jak dopytywalam z czego to sie robi itp.to powiedzial ze taki przebieg ciazy i zebym sie nie przejmowala. Czulam ze mnie zbywal
musisz zrobić drugie badanie żeby wiedzieć ze wszystko ok ale liczba imponująca pasująca do OM i serduszko już też powinno byćMam wynik dzisiejszej bety:
46091,39 mIU/ml
Wiem, że to pusty wynik, ale co myślicie?
a robiłaś beta hcg?? przyrasta?? ja mam za sobą trzy straty i wszystkie na etapie tworzenia się zarodka więc wiem co przeżywasz.. mi nawet beta przyrastała do 50 tys! ale są też dziewczyny których dzidzie się ujawniają troszkę później więc nie trać nadziei i cierpliwie czekaj &&&&&&&&&&& za fasolkęHej dziewczyny, wszystkim Wam z calego serca gratuluje wysoki wynikow bety oraz mocno bijacych serc :*
Mam pytanie do mam ktore poronily (wiem ze nie kazda z Was lubi do tego wracac ale bede bardzo wdzięczna za kazda odpowiedz jaka by ona nie byla) jak Wam pisalam 17/18 zaczelam krwawic bedac na wizycie prywatnej ginekolog powiedzial ze ciaza zatrzymana miedzy 4 a 5 tygodniem, zaczelam krwawic wiec ginekolog powiedzial ze zaczelam sie sama czyscic. Beda teraz w piatek na usg w szpitalu pani ginekolog powiedziala mi ze jakna ten tydzien jaki wychodzi mi z miesiaczki zarodem jest maly ale nie mozne na 100% stwierdzic ze to poronienie, nastepna wizyte umowila mi za 2 tyg poniewaz chce sprawdzic czy zarodek rosnie (wiem ze to glupie ze sie tak ludze ale nadzieje zawsze gdzies tam jest) od wczorajszego dnia tylko delikatnie plamie, w nocy prawie wcale i sa to brazowe plamienia. Wczoraj rowniez znalazlam forum na ktorym jedna z mam napisala ze lekarz rowniez powiedzial jej ze poronila (krwawila zywa krwia oraz miala skrzepy) za tydzien kazal sie jej zglosic na zabieg, przed wykonaniem zrobiona usg i okazalo sie ze serduszko bije... Okazalo sie ze dziewczyna miala krwiaka.Myslicie ze rzeczywiscie moze byc ze pierwszy ginekolog podjal pochopnie decyzje i ciaza moze byc młodsza?
Wariuje, malo powiedziane dostaje chyba na glowe ;/