reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Lilith mój syn pierwszy raz użył kilka razy kichnol i mówi mamo ja nie pamiętałem jak się oddycha , i czuje .. bardzo po tym kicha ale wszystko wylatuje i nic nie zalega ... a potem długo spokuj

reklama
Lilith to moja gin nie pamoetam czy NT sprawdzala, ale czy sa nerki, pluca, pecherz, czy zoladek jest pelny to tak... ale to w cenie wizyty normalnie...

a mi sie obre podobaja, ale nigdy nie mialsm.. tylko, ze juz od dawna bardzo krotko sie scinalam to nie bylo na czym robic :-)

Lilith lepiej idz jeszcze po antybiotyl i wylecz sie porzadnie do konca..

Bafinki juz dawno nie widac.. i paru innych dziewczyn tak samo..

Linka kurcze u mnie chyba 3 nie ma.. Nie ważne do czego ta sol, nie? Bo chyba do oczu jest hihi. Niedlugo się zbiore i piszukam.. Bo już Oszalec idzie.

Aob a nie chcesz by teraz NT sprawdzali?

Chyba po antybiotyk tez pójdę. Myślę, że kurs był za krótki skoro są w takim stanie a panicznie się boje, ze syn znowu tak zachoruje..

Idę szukać przepisu na ciasto sliwkowe. Wczoraj się zmobilizowalam i pomogłam mężowi przy muffinach z czeresniami a ze śliwki są, to pomogę mu z ciastem.

Wiecie, ta ciekawa to faktycznie troll jakiś czy mega malolata bo wątek ba poradach zasmieca, pyta ciagle o to samo co u nas j jeszcze negatywy za odpowiedzi wystawia hihi.

Dzień dobry :) w końcu tu dotarłam i nadrobilam
Netta wszystkiego co najlepsze dla synka :*
Iza ja osobiście widzialabym Cię w rudych wloskach :)
Co do l4 to czasem z nudów wolałabym pracować ale w moim przypadku to odpada bo pracuje na produkcji butów czyli kleje lakiery itp

Tak nie mam smaku ze wcislam dziś tylko dwa racuchy u siostry ale zaraz zrobię sobie barszczyk z uszkami a potem mój obiecał ze zabierze mnie do kfc :D

A mnie właśnie koleżanka dziś przeraziła wieścią, że w mojej szkole panuje munokleoza zakaźna...a chciałam od wtorku wrócić do szkoły... teraz znowu mam wątpliwości..jakieś dzieci są w szpitalu niestety..

Tekila nie ryzykuj może dadzą Ci jeszcze trochę czasu na powrót? Albo po prostu odpoczywaj w domu i niech szukają zastępstwa.

Ja mam na ciacho ochotę ale u mnie tyle co w zamrażarce od mamy bo piekarnika teraz nie mam:(

Jak dobrze się tak położyć i odpocząć, po spacerze, mały spi, wywar na ogórkowa wstawiony i spokój

reklama
Do góry