Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Takiego nie zjemHej dziewczyny,
Dziękuję za rady odnośnie prezentu. Mały dostał ode mnie puzzle takie na planszy duże odpowiednie do jego wieku z jego ukochana Myszką Miki.
Wiecie co ja tak się cieszyłam że z dnia na dzień przeszły mi mdłości ale teraz się przestraszyłam bo wy piszecie ze5 macie wymioty i mdłości. Jeszcze koleżanka mnie wczoraj przestraszyla mówi ze jak na 3 miesiąc to nic nie widać po mnie. Ja nawet grama nie przytyłam.
W poniedziałek mam wizytę u gina dopiero, z chęcią pobiegła bym już dziś ale nie przyjmuje :-(
Jeśli chodzi o zapomniana tabletke to ja biorę duphaston i teź parę razy zapomnialam tej poludniowej dawki bo brałam 3x1. Plamienie mi juz przeszło a zaznaczam że bardzo krwawiłam. I dupek nie pomógł mi a raczej to że w końcu odpuściłam pracę i zaczęłam sie wysypiać i duzo odpoczywać oraz mało się stresować.
Dobra pasztetowa powinna być z wątróbki więc damo zdrowie ale te wszystkie chemiczne dodatki...ehh ale w czym teraz nie ma chemi. Chyba że sama upolujesz zająca i zrobisz pasztet zajeczy swojej roboty![]()
Oh jakie uroczeMilagros - długowłosa i krótkowłosa, dwie samiczki![]()
![]()
Tak dzis pokój zwiedzały jak młody klatkę czyścił![]()
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app