Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mila rozumiem . No wlasnie tez słyszałam ze moze tak hyc ze z wyników wszystko ok a tu zaskoczenie . Prawda jest tez to ze jest sporo innych uposledzen ktore nie sa badane nawet w nifty .
Lilith chcialabym i nie chciala...najlepiej to byloby gdybym juz stamtad wyszla...gdy przeloze wizyte na nastepny tydzien to bedzie calkowita lipa. Bo stres nie minie, jeszcze wiekszy bedzie.
Jakos to przezyje..juz niedlugoo
Inka doczytalam. Mój tak jeszcze nigdy nie zrobił aleee miewa ciężkie okresy gdy zasnac nie może i leży i jeczy tak. Od urodzenia były chyba z 3-4 razy. Z tym, ze taki okres trwa tydzień lub dłużej.. I ja juz słysząc te jęki na niance spać nie mogę.. Później zaczyna wrzeszczec by przyjść, dajecwtedy grajka i wychodzę. Znowu probuje usnac i jeczy, potem Wrzeszczy i tak w kolo.. Około 3-4 godziny, zdarzało się dłużej. Nieznosze tego.. Jestem wymeczona bo to trwa.. No i nie przyzwyczajona bo z reguły przebudzen nie ma a jak ma radzi sobie sam.
Princeseczka no widzisz..lepiej mieć to z głowy, że się tak wyrażę. Ja bardzo się stresuje ale juz się doczekać nie mogę..A to dopiero w przyszły piątek..
Maaaaam!! Mam wozek!!!
A mlody jak normalnie nie sypia, tak po tym szpitalu spi juz prawie 3h.. Wymiekne.. Zaś wymiotuje, boli mnie podbrzusze i zasypiam.
Dziewcxyny a ja znowu z problemem. Niedawno chciałam się przebrać i wyjść i zmieniałam wszystko łącznie z bielizną. No i zobaczyłam ze coś kapie... Byłam w szoku 6 kropek na podłodze i taka mala struzka po udzie, mam nadzieję że nikogo tym opisem nie zniesmaczylam. Martwie się czy to mogły być wody płodowe saczace się albo coś. ... dodam że wcześniej miałam jakaś infekcje.. Poradźcie proszę bo nie wiem cxy uderzać z tym do lekarza cxy to mogą być po prostu upławy.