reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

A bo zmieniłam po napisaniu postu a później edytowalam [emoji6] teraz powinien być [emoji2]

To może warto jechać na następny raz do tego drugiego szpitala...

Edit.
Jest ale jakiś inny niż Wy macie [emoji14]

jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2]

reklama
Ja widzę suwaczki tylko Em Ki na komórce.
Iza dziwny ten ordynator, daj znać jak po badaniu.
Kurczę 29 tydzień i 1500 ładnie u mnie juz 31 a Mała około 1400:/ trochę sie tym martwię. Zobaczymy jak będzie za dwa tygodnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aob dobra robota hehe już widać :)
Skrzat raczej nic się nie zmieniło, to tylko dni od ostatniego pomiaru więc pewnie dalej te pół cm
A ona właśnie poszła do małej

jestem w 31 tyg ciąży

1472913586501.png
a to tak żeby śmiesznie było [emoji23][emoji23][emoji23]

jestem w 31 tyg ciąży

Załączniki

• 1472913586501.png
    1472913586501.png
    555,5 KB · Wyświetleń: 210
Aob ja widzę też Twoja sygnaturę :)
Princeseczka co tydzień trzeba zmieniać :)

Iza padlam z tego zdjęcia :D mój już posprzątal ale musiałam zrobić awanture.
Ale wkurza mnie dalej, mała dzisiaj się słabo rusza i póki co walczą o każdego kopniaka :)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Skrzat moja w 31 tc wazyla 1,5kg, ale się nie martwię [emoji6] zresztą gin sam powiedział że idealnie.. za dwa tyg już może będzie blisko 2kg bobaska u Ciebie[emoji2]

Iza baśń jaka życiowa [emoji23]

A ja apeluje tym razem o uzupełnienie plci i/lub imion na naszej liście mamus he? [emoji6]

jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2]

Wróciła :) dziewczynka dostała w pierwszej minucie 7 pkt ,później 9 , trzyma się nieźle :) jeśli chodzi o plucka to nie dostała sterydow ale też nie jest źle :)tylko trochę musi być wspomagana aparatura , i teraz czeka na przyjście lekarza z nowymi wiadomości . Także silna dziewuche urodziła :)

jestem w 31 tyg ciąży

reklama
Do góry