reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
My tez bezimienni jeszcze :( nie wiem jak ro sie skończy ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Iza dobre to, znałam juz wczesniej, ale i tak sie uśmiechnęłam [emoji1]

My tez bezimienni, cieżko z tym...

Próbuje podpis... [emoji85][emoji87]

Jestem w 29 tc, będzie syn! Tp29.11.2016

A ja jutro do domu , więcej z powodu szyjki nie poloze się ,chyba nie ma sensu ..będę chodzić z rozwarciem na wizyty do mojego ginka tylko ..

jestem w 31 tc, będzie syn:), TP 11.11

Dziewczyny jestem i ja czytam w miarę na bieżąco, ale remont i bałagan pochłania zupełnie. Dobrze że mój brat przyjechał nam pomóc w weekend.

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Hehe ja tu apeluje ale imienia sama nie mam [emoji23]
Ale płeć nie każda mama podała [emoji6]

Priinceseczka ja też Twojej sygnatury nie widzę ale za to widzę u dziewczyn "dodatki" [emoji6]

Iza to był dobry pomysł[emoji2] już nie pomyle Twojego synka z dziewczynką [emoji14]

jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2]

reklama
Do góry