reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

ALe akcja nocna.. Dziewczyny jaka sytuacja teraz u was?

mnie dziewczyny obudziły o 5 rano.. okazuje się ze obie załatwione, gorączka po 38stC :( teraz oglądają bajki a ja staram sie nie ziewać za bardzo :/ Dobrze że dziś maż zostaje ze mna to jakoś je ogarniemy.. oby tylko młody nie załapał bo będzie mały szpital domowy... :(

reklama
Ja sie budze... mnóstwo nowych postów... a tu jednak cisza.
W sumie dobrze. Każdy dzień w brzuszku to lepiej dla bobo.

Będę kombinować jak umyć głowę, bo nie mam ciepłej wody, bo sobie wymianke rur wymyślili, a pasuje mi iść na ktg.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Jezu, jakie emocje przez noc :) Jak tam Iza? Urodziłaś?
Przez Was też zaczynam myśleć o drugim rożku, ale może jednak spróbuję zawijać jakoś kocyk albo kołderkę? Zobaczymy...
Ivi, oby dziewczynki szybko wyszły z tego domowego szpitala. Zdrówka!!

Wczoraj na fb też przyszła na świat dziewczynką w 37tc 2300g. Dziewczyna o 11 poszła na ktg ze skurczami ktg nic nie pokazywalo nikt jej nie wierzyl. O 17.10 poszla do łazienki siku o 17.25 dziecko się urodziło.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

reklama
Do góry