reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Dzień Dobry

oj widzę, że się tu działo nie mało ;)

co do rożków ja od razu dwa kupiłam jeden usztywniany a drugi nie

moja nocka ciężka ze względu na psa :/ nie mógł spać to ja też
zrobiłam mu ubranko z rękawa i miałam mu zostawić do momentu powrotu z wizyty ale jak wstałam to on na nogi patrze a to prawie całe mokre :/ musiał się posikać i się trzepał to mu to ściągłam a on od razu po tej ranie liże :/ i nie wiem czy będzie tylko lizał czy jest wstanie pociągnąć za ten szew już nie wiem co robić a weterynarz mówił, że w tym kołnierzu jest całkowicie bezpieczny
na dodatek mój się na mnie wczoraj wydarł, że się za bardzo psem przejmuje :( i jak mam płakać to on się zaraz go pozbędzie :(

reklama
U Izy chyba się zatrzymało?
Keejti, a Ciebie kiedy zbadają?

Gaga, a co on nie lubi Waszego psa, nie przejmuje się? Co to za teksty, jak będziesz się martwić o dziecko i płakać, to przecież się go nie pozbędzie, pies też jest członkiem rodziny, ochrzań go porządnie, a do weta zadzwoń, może da Ci ubranko jednak dla pieska?

Milia jak go zapytałam kiedyś o niego to powiedział, że go lubi, że czemu miałby go nie lubić ale na co dzień tego nie widać, mówi, że go wkur.. i w ogóle On się nim w ogóle nie przejmuję, dla niego mogło by go nie być :( i przy tym nie rozumie mnie, mojego przywiązania do tego psa a to ja siedzę z nim cały czas w domu i dbam o niego a mój sie tylko drze po nim żeby szedł do legowiska :/ stwierdził tez wczoraj, że jakby sobie cos pies zrobił to już ma lepszego psa na oku, a jamu by to pasowało bo tamten mu sie podoba a a na dwa psy się nie zdecyduje
co do ubranka ja sie tylko boje na czas wizyty jak mnie nie będzie bo jak jestem to ja patrzę na niego i pilnuje żeby tam nie grzebał a też się szybciej wygoi jak będzie na wierzchu

Gaga, to niefajnie bardzo z jego strony, nawet nie wiem, co powiedzieć, bo nie chciałabym przykrości Ci sprawiać, mam nadzieję, że jednak zrozumie i że to się zmieni.

Może pieska mogłabyś na czas wizyty podrzucić sąsiadce albo siostrze?

Gaga to za maly kolnierz ma, podejdz po wiekszy, albo ubranko niech Ci da- dla samcow sa majtki chyba, zalozysz tylko gdy bedziesz wychodzic. To niezly gagatek jak juz sie dobiera. Moje w ubrankach od poczatku takze nic nie ruszyly plus jedna dodatk kolnierz. Ew w zoologicznym sa majtki na cieczke, ja bym pokombinowala przed wyjsciem zeby go zabezpieczyc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milia mnie to mało obchodzi co on o tym psie myśli bo to ja się nim zajmuje bo on mało co w domu jest , tylko po co się drze na mnie o takie można powiedzieć głupoty i też się zaczynam bać Co będzie z psem jak ja pójdę do szpitala :(

Nie mam go z kim zostawić właśnie :( sąsiadka jedzie ze mną a też nie będę mieć czasu na zawozenie go, mam nadzieję że nic sobie nie zrobi przez te 3 godz jak mnie nie będzie

Hejka.
Widzę , ze mimo chłodu za oknem tutaj było bardzo gorąco w nocy.

Iza- Jak tam sytuacja?

Gaga- może spróbuj na te kilka godzin Cię nie będzie czymś innym zabezpieczyć tą ranę. Zrób mu może coś podobnego z jakiejś Twojej starej bluzki. Nie wiem jak takie ubranko wygląda u psa ale przypuszczam że podobne jak u suki. Można by mu na grzbiecie i karku tak rozciąć jakiś kawałek materiału , żeby zrobić wiązania. Na brzuszek kawałek materialu i będzie ok
.Moja suczka też na drugi dzień zabrudzila to zabezpieczenie i zanim to wyprałam i wyschło to chodziła bez i nic jej nie było.Tyle że każdy pies jest inny więc ciężko porównywać.

W Krakowie dziś szaro buro i ponuro , a ja zaraz muszę przez pół miasta jechać bo zamówiłam cotton balls u jedej babki z FB i juz dłużej odwlec nie mogę... Zawsze coś głupiego mi wpadnie do glowy przy kompie, a poźniej żałuję.

reklama
Ja też muszę się zwlec spod ciepłej kołdry. Muszę mocz powtórzyć bo jakieś głupoty mi w ostatnim wyszły. A jutro wizyta.

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Do góry