reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Emka wielkie gratulacje! Ale sie posypalo:)

Ja sie trzymam podwojnie, chlopcy obloznie chorzy wiec przez weekend nie rodze. A poza tym zbieram sie do szkoly :)

Jestem w 37. tygodniu ciąży <3

reklama
Iza gratuluję tej małej słodkiej kruszynki. Na razie to on chyba pozostanie oczkiem w głowie swojej mamusi i żadne panny nie będą mu w glowie :) Zerknęłam na Twój tc i widzę że co do dnia miałyśmy to samo: Ja dzis36+6.
Em Ka cieszę się Twoim szczęściem. Wymiary bardzo okazałe Twego dżentelmena <3 Trzymajcie się zdrowo i cieplutko.
Muszę przyznać że mnie tez ciężko zacząć dzień bez sprawdzenia czy na świecie nie pojawił sie jakis nowy listopadowkowy mały człowiek.
Widzę że dziś noc chyba u Was spokojna bo Malo kto coś pisał. Ja spanie mam kiepskie. Jeszcze męża w domu nie bylo więc jeszcze niepokój o niego sie dołączył.
Zaczynam coraz więcej myśleć o tym kolejnym cc. Dziewczynki bardzo nie mogą doczekać się brata. Ja też czekam z niecierpliwością ale jeszcze za wcześnie. Wizyta w poniedziałek - będzie to 37+1 wiec pewnie omówimy termin cc. Chciałabym żeby Młody wytrzymał do listopada.

Emka gratulacje. Super że udało się sn [emoji5]

To co 4:0 dla chłopaków mamy [emoji6]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Linka - powodzenia!! oby teraz już ruszyło.. Trzymaj się mocno! Mam nadzieje że dzieciaki masz pod dobrą opieką?

Emka - cudownie!! gratulacje!!

U nas noc jednak w miarę, ale daleko mi od wyspania ;) dzeiciaki oczywiscie już od dawna buszują i kłócą się przy tym zawzięcie :(

Linka ale się tam nameczysz. Aż nie mogę uwierzyć że 5 poród i tyle to już trwa. Lekarze dają nadzieję na nadciagajacy szybki poród? [emoji52]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Joasiu bo tu nie pisałam juz nie miałam siły :) takze dziewczynki Antoś jest z nami cały i zdrowy:) w nocy karmiliamy sie juz 8 razy cudowny jest - przepraszam ze nje nadrobię teraz - powodzenia wszystkim rodzącym oraz zdrówka dla chorowitkow :*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka serdeczne gratulacje !!! Zdrówka dka Was i napisz jak będzie chwilka czasu :-)

Linka trzymam kciuki &&& nie sądziłam ze będziesz się tak męczyć biedula ♡

reklama
Em Ka nareszcie!! Gratuluje Ci z całego serca!! :-) zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do domu:-)

Linka, kciuki za Ciebie, żeby szybko i sprawnie poszło!

Emalka 3-1 :-)

Ostatnia edycja:
Do góry