Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Sroka o poleca baby dream, mają dobry skład, więc mam nadzieję, że będzie gitZapasy ekstra byle tylko kosmetyki podpasowaly bo różnie to bywa.
A jak nie to będę miała prezenty dla koleżanek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sroka o poleca baby dream, mają dobry skład, więc mam nadzieję, że będzie gitZapasy ekstra byle tylko kosmetyki podpasowaly bo różnie to bywa.
A dla mnie największym dyskomfortem w ostatnim trymestrze ciąży jest duża ilość wydzieliny z pochwy i trudności z utrzymaniem higieny w związku z tym. Bo do tego, że boli kręgosłup i wyglądam jak kulka z cellulitem już się przyzwyczaiłam
Brzuch jak twardniał tak twardnieje, ale już nie boli. Jutro idę do kosmetyczki ogarnąć paznokcie u rąk. A w czwartek mam wizytę u ginekologa, do której miałam już nie dotrwać...
Wczoraj byłam na tej sesji brzuszkowej, zrobiłam sobie sama kilka zdjęć telefonemByły też u mnie koleżanki z oddziału i dostałam taki zestaw
![]()
Wiem, że mają dobry skład ale różnie to bywa. Moja córcia używa tych kosmetyków. Dokładnie tak jak mówisz, nie zmarnuja sięSroka o poleca baby dream, mają dobry skład, więc mam nadzieję, że będzie git
A jak nie to będę miała prezenty dla koleżanekAlbo sama się będę w nich kąpać
![]()

olej tych co przychodzą i karm córeczkę! byłam w podobnej sytuacji za syna i w tyłku miałam obcych mi ludzi tym bardziej kiedy chodziło o moje dziecko bo funkcjonować właśnie jakoś trzeba. szkoda że chociaż zaslon nie masz wokół łóżka ..zawsze to trochę prywatnościNo tak mysle. Szpitale są straszne, co chwila ktoś przychodzi i nie da się funkcjonowac.
Ale super gratulacje wkoncu sie doczekalas opisz jak sie czujeszWazymy 3800 mierzymy 59 cm
Tomuś przyszedł na świat dziś o godz 15:30
Przytulamy się teraz
Gratuluję i zazdroszczę szczerze [emoji4][emoji4] Tulcie się ile wlezie!Wazymy 3800 mierzymy 59 cm
Przytulamy się teraz
Łaaaa aa ale niespodziankaWazymy 3800 mierzymy 59 cm
Przytulamy się teraz
Wazymy 3800 mierzymy 59 cm
Przytulamy się teraz
a rano chyba jeszcze tu pisałaś i nie pisałaś, że coś się szykuje? Gratulacje