Pediatra... jesteś mamą i masz swój rozum. Nasz mały odbija zarówno po wodzie jak i mleku , a woda się raczej nie najada. Jak sciagniesz mleko i podasz z butli to zobaczysz chociaż ile wypija. Bp tak tp jest jedna wielka niewiadoma. Gdyby normalnie przybierala to eksperymenty nie potrzebne by byly. Pomimo ze widze ze mój maly rosnie to i tak raz na tydzień dwa staje z nim na wagę aby mniej więcej wiedzieć czy przybiera .Niewiadomo narazie czy powodem jest nienajadanie się. Dlatego jutro robimy wszystkie badania żeby znaleźć przyczynę. No i nie chce zaburzać laktacji więc nie będę podawac mojego z butelki skoro ładnie i długo ssie ( słychać połykanie). Podawałam łyżeczka mm ale pluje. Pediatra powiedziała żeby karmić piersią koniecznie i po podaniu obu piersi spróbować dokarmić bo głód nie musi być przyczyną... niedożywione dzieci nie robią tyle kup i nie są tak żywe... Niestety w mojej rodzinie jest bardzo dużo przypadków niedoczynności tarczycy :/ no nic, będę próbować dokarmiać i jutro na badania.