reklama

Listopadowe mamy 2019

reklama
Jak poszłam do rodzinnego to mi dała na wysypkę do piątku a od ciąży to jest ginekolog i to on mi ma wystawić zwolnienie tak usłyszałam od lekarza ,służbistka z tej mojej rodzinnej
Ja to wzięłabym od razu od ginekologa ale najwcześniejsza wizyta u mojego dopiero na 29. I właśnie się zastanawiam czy rodzinny da mi na tak długo zwolnienie.

Jak poszłam do rodzinnego to mi dała na wysypkę do piątku a od ciąży to jest ginekolog i to on mi ma wystawić zwolnienie tak usłyszałam od lekarza ,służbistka z tej mojej rodzinnej

O widzisz a mi wystawił jak narazie do 14 marca i dał od razu skierowanie na morfologia i mocz, a 15 kazał przyjść znowu i wystawi mi do 28 bo 29 mam już ginekologa. Tylko ja mu od razu powiedzialam że wcześniejszego terminu do gina nie ma.

MIałyście takie wyczekane te ciąże? Dla mnie to totalna niespodzianka, a i tak się mega cieszę. I to pomimo tego, że nie mogę pojechać na moje ukochane narty do Ischgl ;) Już mamy dwójkę dzieci i w zasadzie nie chcieliśmy więcej, ale jak dają, to trzeba brać! ;)

Oj moja wyczekana... Lekarze mówiłi że nie mam już raczej szans na naturalną ciążę, w kwietniu miałam już zacząć zaszczyki do in vitro. Calkiem odposcilismy już a tu taka niespodzianka.
MIałyście takie wyczekane te ciąże? Dla mnie to totalna niespodzianka, a i tak się mega cieszę. I to pomimo tego, że nie mogę pojechać na moje ukochane narty do Ischgl ;) Już mamy dwójkę dzieci i w zasadzie nie chcieliśmy więcej, ale jak dają, to trzeba brać! ;)

U mnie jeszcze nie ma radosci ale marzy nam sie dziecko , zeby tylko wkoncu sie udalo :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry