Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny a bolą Was plecy?
A mój "tylko byś spala i spala"Bolą! Krzyż najbardziej. Mój mi mówi, że za dużo leżę i to dlatego![]()
Hahaha jakbym mojego słyszałaA mój "tylko byś spala i spala"![]()
Hahaha jakbym mojego słyszałaale plecy mnie nie bolą, w ogóle o dziwo nic mnie nie boli
HejHejka, dołączę do Was po części bo jestem na październikówkach ale termin mam na granicy 31.10/01.11 (wg lekarza jednak listopad [emoji6]) OM 24.01, ostatnie USG pokazało fasolkę 6mm z bijącym serduszkiem, to było 7+0, dziś 7+2 [emoji4] to moja pierwsza ciąża. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! [emoji110]
Ja cały czas sprawdzam czy mnie cycki boląMnie poza piersiami i zaparciami też nic nie boli ani nie mam mdłości nic [emoji6]
Hejka, dołączę do Was po części bo jestem na październikówkach ale termin mam na granicy 31.10/01.11 (wg lekarza jednak listopad [emoji6]) OM 24.01, ostatnie USG pokazało fasolkę 6mm z bijącym serduszkiem, to było 7+0, dziś 7+2 [emoji4] to moja pierwsza ciąża. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty! [emoji110]