Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Który masz tydzień ze mdłości cię męczą jeszcze ? Pytam bo ja miałam straszne do 15 tc , chwila przerwy i ostatnio znów się nasilają , teraz 21 tcJa na szczęście w pracy mam przyjemny chłodek. Gdyby nie mdłości i niesmak w ustach byłoby ok. Serce trochę się uspokoiło, mam więcej energii. Dziś akurat jakaś senna jestem ale rano lało, teraz grzeje to pewnie ciśnienie wariuje.
10 ale wzięłam go w styczniu ze schroniska. W dosłownie tydzień go wykończył rąk wątrobyOjej ile miał lat? Ja 3 lata temu straciłam 15,5 letnią kotkę, ryczałam jak głupia. Kota miałam przy sobie dłużej niż tatę (zmarł jak miałam 9 lat). Teraz została z nami 12 letnia kotka, az się boję, ile jeszcze pożyje, a jest przecudowana, towarzyska i bardzo "rozgadana".
19+3tc u mnie mdłości właściwie nie odpuszczają.Który masz tydzień ze mdłości cię męczą jeszcze ? Pytam bo ja miałam straszne do 15 tc , chwila przerwy i ostatnio znów się nasilają , teraz 21 tc
Weterynarz mówił, że jest plaga nowotworów u zwierząt, mój 3 miesiące walczył się z chłoniakiem.10 ale wzięłam go w styczniu ze schroniska. W dosłownie tydzień go wykończył rąk wątrobywcześniej nie było żadnych objawów. A był taki kochany przytulas.
A gdzie kupowałaś? Szukałam w warzywniakach, ale nie mieli.Można. Mi to pomagało jak miałam anemie przed ciążą. Nie jest jakies rewelacyjne w smaku, ale da sie przezyc.
ja robiłam sama, ale widziałam na necie, że sprzedaja, np Link do: Sok z Buraków Kiszonych 500ml - BIO FOODA gdzie kupowałaś? Szukałam w warzywniakach, ale nie mieli.