KaRa_
Zaangażowana w BB
Mój się trzyma terminu z pierwszego badania prenatalnego mimo że na następnych wychodziło kilka dni wcześniejA po 1 trymestrze lekarze wam zmieniają terminy na podstawie usg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój się trzyma terminu z pierwszego badania prenatalnego mimo że na następnych wychodziło kilka dni wcześniejA po 1 trymestrze lekarze wam zmieniają terminy na podstawie usg?
U mnie nieA po 1 trymestrze lekarze wam zmieniają terminy na podstawie usg?
Mój tak. Przynajmniej na ostatnim USG tak byłA Wasze maluchy wszystkie już wiszą głową do dołu?
Na ostatniej wizycie była główka do dołuA Wasze maluchy wszystkie już wiszą głową do dołu?
Ja mam, ale od kardiologa. Innej opcji u mnie nie ma. Jeśli ty też takie zalecenia otrzymałaś, to chyba nie powinni ich podważać.Ktoś jeszcze oprócz mnie na zaplanowaną cesarkę? Właśnie dostałam skierowanie od psycho ale i tak się trochę stresuję bo czytałam ostatnio, że lekarze czasem podważają takie skierowanie od psychiatry bo w Polsce jest za duży % cesarek rocznie i WHO się burzy :/ Oczywiście już się nakręcam, że pojadę do szpitala i mi każdą rodzić naturalnie ale chyba tak nie mogą zrobić?
W wielu historiach porodowych czytałam, że ostateczna decyzję o CC podejmuje ordynator szpitala. Moim zdaniem powinnaś przejść się do wybranego szpitala i tam dowiedzieć się czy będą respektować takie skierowanie i ustalić termin CC.Ktoś jeszcze oprócz mnie na zaplanowaną cesarkę? Właśnie dostałam skierowanie od psycho ale i tak się trochę stresuję bo czytałam ostatnio, że lekarze czasem podważają takie skierowanie od psychiatry bo w Polsce jest za duży % cesarek rocznie i WHO się burzy :/ Oczywiście już się nakręcam, że pojadę do szpitala i mi każdą rodzić naturalnie ale chyba tak nie mogą zrobić?
Gdyby to było moje pierwsze dziecko to nie inwestowalabym na początek w inhalator. No ale mam trójkę starszą i w razie potrzeby dokupie mini-maseczke albo końcówkę ze smoczkiem do inhalacji.Dziewczyny czy w kupujecie odrazu inhalator? Warto mieć od początku?