Ana.34
Fanka BB :)
Mój też dziś na badaniach równe 3 kgJestem po wizycie. Malutki waży równe 3kg. Gin mówi "jeszcze dwa tygodnie i wypad z baru"póki co wszystko wyzamykane....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój też dziś na badaniach równe 3 kgJestem po wizycie. Malutki waży równe 3kg. Gin mówi "jeszcze dwa tygodnie i wypad z baru"póki co wszystko wyzamykane....
Dokładnie o tym samym rozmawiałam z moim mężem, była masakra na początku ciąży z covidem i teraz będzie powtórka z rozrywki...
Mam taką sytuację, ze mieszkam po Warszawą, ale cała rodzina jest z okolic Wrocławia i zastanawiam się czy nie jechać do rodziców przed porodem. We Wrocławiu na oddziale położniczy pracuje chrzestny mojego męża i powiedział, że jeśli chce rodzic u niego to jeden telefon i wszystko załatwione. I nie lubię korzystać z takich znajomości ale chyba skorzystam... Bo jeśli coś się stanie przy porodzie to chyba nie wybaczę sobie...
Mój stan teoretycznie tez nie jest wskazaniem do cc - ale lekarz który mnie prowadzi i patrzy na indywidualny stan uważa inaczej. Kurczę
Ja miałam wizytę w czwartek i wtedy brał próbkę na GBS. W pierwszej ciąży miałam dodatni wynik wiec w tej będzie taki sam.
A to może te upławy to odpadający czop.Na pewno nic złego, bądź dobrej myśli.
Nie to mam nadzieję że nie [emoji3] ale co ma być to będzie. Póki co nic się nie dzieje mała skacze jak na trampolinie.
A ja mam nadzieję dotrwać to 37 tyg.
Który szpital we Wrocku jak coś?
Brochów, ale wykluł się covid, 5 poloznych zarażonych... sama nie wiem co robić..Który szpital we Wrocku jak coś?
Faktycznie z ta butelka nie pomyślałam ! DZieki![]()
We Wrocławiu Szpital Uniwersytecki na Chałubińskiego został niedawno szpitalem dla rodzących z COVID 19 były nawet protesty z tego powodu.