doomi03
Fanka BB :)
Dziewczyny, powiedzcie czy macie kupione laktatory? Jak tak to jakie? Czy jest to sprzęt konieczny? Brałyście je do szpitala?
Ja mam Lovi Prolactis i biorę ze sobą do szpitala na wszelki wypadek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, powiedzcie czy macie kupione laktatory? Jak tak to jakie? Czy jest to sprzęt konieczny? Brałyście je do szpitala?
Ja kupiłam ręczny Philips na fajnej promocji - poleciła mi kuzynka, której na początku pomógł. Spakowalam go na wszelki wypadek do szpitalaDziewczyny, powiedzcie czy macie kupione laktatory? Jak tak to jakie? Czy jest to sprzęt konieczny? Brałyście je do szpitala?
na kiedy masz skierowanie do szpitala? bo widze, że mały rozgościł się na dobreJa mam Lovi Prolactis i biorę ze sobą do szpitala na wszelki wypadek.
na kiedy masz skierowanie do szpitala? bo widze, że mały rozgościł się na dobre
My wczorajMamy już tydzień![]()
ja jutro 39 kończe, a masz juz jakies objawy, czy nic?Ale galeria slodziakow. [emoji3]
Ja w pakiecie jestem po KTG skurcze są ale nieregularne szyjki już praktycznie nie ma i ok 3 cm rozwarcia. Podobno jesteśmy już tuż tuż. Dziś dokładnie 39 tyg.