Kochana tak mi przykroŻegnam Was jutro lyczeczkowanie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana tak mi przykroŻegnam Was jutro lyczeczkowanie
Ojej bardzo mi przykro, niestety przeczucia Cię nie myliłyŻegnam Was jutro lyczeczkowanie
Na początku pierwszej ciąży jadłam w zasadzie tylko pomidory [emoji1787] zjadałam je kilogramami, na szczęście było to lato więc pomidory miały cudowny smak. Teraz nie mam jakiejś konkretnej fazy na coś. Dziś akurat marzy mi się kebab taki z fetą i oliwkami [emoji7]A ja mam fazę na pomidorycodziennie kanapki z pomidorem
![]()
Strasznie mi przykro [emoji26] do końca miałam nadzieję że wszystko będzie ok [emoji26] ściskam Cię bardzo mocno i nie poddawaj się [emoji173]Żegnam Was jutro lyczeczkowanie
Współczuję, kobieca intuicja nie kłamie.Żegnam Was jutro lyczeczkowanie
Ja normalnie uwielbiam pomidory a w ciąży z córką nie mogłam na nie patrzeć i teraz zaczynam mieć podobnie.A ja mam fazę na pomidorycodziennie kanapki z pomidorem
![]()
Żegnam Was jutro lyczeczkowanie
Bardzo mi przykro... Życzę dużo siłyŻegnam Was jutro lyczeczkowanie
Tez mam taka nadzieje , ale akurat tutaj L4 nie jest dobrze traktowane i co bym nie zrobiła to tak czy siak sie wkurza...O matko, co za baba, nie zazdroszczę [emoji3525] co to za teksty w ogóle... Myślę, że jak pójdziesz na zwolnienie od wtorku to zwolnić Cię nie mogą..
Umowa o prace do polowy grudnia mam ...A na jakiej umowie jestes?
Jaka chamka z niej!!
Ja dzis tez po rozmowie z kierownikiem. Bylo ok, chyba tak jak byc powinno.
Ja jestem nowa Bo od stycznia jestem u nich i najlepiej to sobie zastępstwa załatwiać a nie zwolnienie...Słaby tekst z jej strony :/ Ja rozumiem, że jeśli ktoś nadużywałby zwolnień to ok, po co pracownik, którego więcej nie ma w pracy jak jest ale jak ktoś weźmie zwolnienie raz na 3-4 lata to przepraszam bardzo ale robocopem nie jest...
Ewarut dziś chyba wizyta? Trzymam kciuki!
No kolezanka mi mówiła , ze z dnia na dzień nie mogą i jak bede miała zwolnienie ciąŻowe to tez juz nie mogą.,.W ciąży raczej chyba nie mogą zwolnić
U mnie chyba 6+2 od 1dnia ost @ i nie wiem jak to liczyć bo kazda aplikacja to liczy inaczej, jak Wy Liczycie od 1 dnia ostatniej @ ? Czy inaczej ?Witam wszystkich z rana.
Dziś u mnie tydz5+6 i dziś poraz pierwszy bolały mnie piersi gdy się w nocy kładłam na brzuch.
Chyba tylko ciężarna zrozumie ciężarną że się cieszy z bulu piersi.
Poza ogromnym głodem i ćmieniem w brzuchu jak na okres to czuje się jakbym wogule w tej ciąży nie była