agabaj92
Fanka BB :)
Nie wiem czy mi przedłużą, ale jakoś sie tym nie przejmuje narazie, co ma być to będzie, a jak chce sie prace znaleźć to sie znajdzieNa ja wlasnie też juz będę na macierzyńskim a co później u Ciebie? Przedłuża Ci umowę ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy mi przedłużą, ale jakoś sie tym nie przejmuje narazie, co ma być to będzie, a jak chce sie prace znaleźć to sie znajdzieNa ja wlasnie też juz będę na macierzyńskim a co później u Ciebie? Przedłuża Ci umowę ?
Cześć co u Was słychać.? Jak się czujecie
Ja to samo[emoji7]A ja mam fazę na pomidorycodziennie kanapki z pomidorem
![]()
Ojej... strasznie mi przykroŻegnam Was jutro lyczeczkowanie
Tez mam taka nadzieje , ale akurat tutaj L4 nie jest dobrze traktowane i co bym nie zrobiła to tak czy siak sie wkurza...
Menadzerka nie ma faceta ani rodziny, wiec ciazy nie zrozumie, szef raczej tez nie bo na wszystko wywalone I ze wszystkim kaze dzwonic do menadzerki, wiec do niej bede musiala znow powiedziec o tej ciazy I ze bede brala zwolnienie we wtorek (jesli dostane) [emoji848]Umowa o prace do polowy grudnia mam ...
Super , ze u Ciebie rozmowa przebiegła spokojnie, długo pracujesz w tej firmie ?
Bo ja to od stycznia jestem u nich wiec sie wkurza ale co ja zrobie, ze akurat teraz sie udało zajść w ciążę ... ja sobie nie wybralam ale oni i tak stwierdza , ze specjalnie zaszlam teraz w ciążę [emoji1751]
Mi apka liczy 6+2 obecnie, a gin liczyl 2 dni mniej z OM. Tex nie wiem ktore liczenie jest poprawne. Dzis cos brzuch mnie dodatkowo boli...U mnie chyba 6+2 od 1dnia ost @ i nie wiem jak to liczyć bo kazda aplikacja to liczy inaczej, jak Wy Liczycie od 1 dnia ostatniej @ ? Czy inaczej ?
No ja tez tak wczoraj mialam , ze polozylam się na piersi i mnie mega bolaly...
Brzuch mnie pobolewa czasami a tak tez jakbym nie była w tej ciąży..
Ewa tak bardzo mi przykro. Te nasze dzieciaki są na początku tak kruche i wrażliwe ,że chociaż teraz lekarz mnie uspokoił to już boje się kolejnej wizyty.Czy znów będę miała szczęście zobaczyć że wszystko jest dobrze.Jestem z Tobą całym sercem.Wiem co czujesz ,bo sama przez to przechodzilam .Nie czuj się sama z tym wszystkim.Takich kobiet jak my jest mnóstwo .Jeszcze wszystko się ułożyŻegnam Was jutro lyczeczkowanie
Ja bylam dzis w labo i doswiadczylam pierwszy raz pomiariw temp...Ja popijam napój imbirowo - cytrynowy, bo trochę się przeziębiłam. Chyba powoli zaczyna mi się udzielać panika związana z koronawirusem [emoji19] Pracuję w szkole, jestem nauczycielem, więc od poniedziałku do 25.03 nie pracuje, w poniedziałek mam pierwszą wizytę u ginekologa, mam nadzieję, że nie zostanie odwołana... W ogóle jestem już tym wszystkim zestresowana [emoji3525]