• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
A nie jest tak, że żeby przejść na L4 to chociaż na 1 dzień trzeba wrócić do pracy? Gdzieś tak ostatnio czytałam. Chyba że mi się te nazwy urlopów pomieszały [emoji85]
Wiesz ja z pierwszym synem byłam na wychowawczym i jak przechodziłam na l4 to tylko oświadczenie pisałam, że chce przejść i tyle było. A teraz nie wiem. Wiem tylko, że jak kończył mi się macierzyński i miałam wybrać urlop zaległy to musiałam iść na badania lekarskie.

Wiesz ja z pierwszym synem byłam na wychowawczym i jak przechodziłam na l4 to tylko oświadczenie pisałam, że chce przejść i tyle było. A teraz nie wiem. Wiem tylko, że jak kończył mi się macierzyński i miałam wybrać urlop zaległy to musiałam iść na badania lekarskie.
To jest tak że piszesz do pracodawcy prośbę o zakończenie urlopu wychowawczego. Możesz zaproponować sama termin i pracodawca albo się ustosunkuje albo da termin 30dni. I pierwszy dzień pracy powinnaś przedłożyć l4. Tutaj masz to bardziej szczegółowo opisane. Żadnych badań nie robisz.

Ja pracuje w przedszkolu jako wychowawca.. Mam grupę 3-4 latkow w liczbie 29. W środę idę do lekarza i zastanawiam sie czy pracowac do konca marca lub kwietnia czy od razu prosic o l4. Praca do latwych nie nalezy, ale mam dylemat...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry