Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny które są w kolejnej ciazy czy czujecie różnice w objawach? Ja w pierwszej z synem mało co mogłam jeść, słaby apetyt na początku i tylko kwaśne słone pikantne a teraz to jak odkurzacz masakra jakaś jem wszystko co popadnie i do tego najlepiej na słodko.
Ja b ale tez nic nie czuje jeszczeZazdro[emoji16]
Ja tez A i nic a nic nie czuje
Ja w poprzednich dwóch też byłam chora. Ciepłe mleko z czosnkiem i masłem- nie zbyt dobre, ale pomaga. Na ból głowy tylko apap jest bezpieczny.Dziewczyny pomocy. Dopiero co sie o ciazy dowiedzialam a taka choroba mnie wziela. Bol gardla katar i bol glowy. Pije syrop z cebuli, napar z imbiru ale nawet ciut lepiej nie jest. Ide dzis do lekarza ale boje sie cokolwiek brac zeby nie zaszkodzic maluszkowi. Co moge jeszcze zrobic? Jakies dobre domowe sposoby? Chora nie bylam z 2 lata i nagle teraz mnie wzielo...nie wiem czemu [emoji25]
Dziewczyny pomocy. Dopiero co sie o ciazy dowiedzialam a taka choroba mnie wziela. Bol gardla katar i bol glowy. Pije syrop z cebuli, napar z imbiru ale nawet ciut lepiej nie jest. Ide dzis do lekarza ale boje sie cokolwiek brac zeby nie zaszkodzic maluszkowi. Co moge jeszcze zrobic? Jakies dobre domowe sposoby? Chora nie bylam z 2 lata i nagle teraz mnie wzielo...nie wiem czemu [emoji25]
Ja w poprzednich dwóch też byłam chora. Ciepłe mleko z czosnkiem i masłem- nie zbyt dobre, ale pomaga. Na ból głowy tylko apap jest bezpieczny.
Witam Was [emoji4] padłam wczoraj tuż po 19 praktycznie razem z dziećmi. Wczoraj boleści brzucha minęły a może ustały, tylko cycki bolą,no i siku non stop i jeść... W czwartek wizyta.
Tak jak z macierzyńskiego przechodziłam na zaległy urlop to robiłam badania lekarskie.Mam do Ciebie pytanko. Czy w między ciążami i urlopami oraz zwolnieniami w ciąży musiałaś robić badania lekarskie do pracy? [emoji846]
Tak jak z macierzyńskiego przechodziłam na zaległy urlop to robiłam badania lekarskie.
Wiesz Ja z pierwszym synem jak przechodziłam to nie musiałam nic robić a teraz musiałam. Może to zależy od zakładu pracy?Cholera, bo mnie nie wysłali jeszcze. Jestem na urlopie zaległym i badania mam zrobić przed powrotem do pracy