Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Uuu to nie dobrzeWy tu o tortach i innych pysznościach a mnie mdli po słodkimnawet herbatę przestałam słodzić. Właściwie po wszystkim mi niedobrze... Moze i lepiej bo nie przytyje za bardzo przez to siedzenie w domu.
Uuu to nie dobrze
Ale tak jak piszesz , moze wyjdzie na dobre ???
U mnie niestety tak jak jadlam słodkie do kawki tak jem nadal [emoji51]
Witam Cię, ja też termin na 23, moja 3 ciąża i też przyznam że chyba najgorsza, umieram normalnieCześć dziewczynydołączam do Was z terminem na 23.11.
To moja czwarta ciąża i początek jest naprawdę trudny :/
Witam Cię, ja też termin na 23, moja 3 ciąża i też przyznam że chyba najgorsza, umieram normalnie![]()
Kochana to nic nie znaczy. Ja też nie mam mdłości, wymiotów, zachcianek, bólu brzucha... Jedynie piersi mnie ciut bolą.Czy tylko ja nie mam mdłości ani żadnych zachcianek ani nic. Kompletnie nie czuje, że jestem w ciąży, mam wszystko tak samo jak wcześniej. Może wcale nie jestem
Czy tylko ja nie mam mdłości ani żadnych zachcianek ani nic. Kompletnie nie czuje, że jestem w ciąży, mam wszystko tak samo jak wcześniej. Może wcale nie jestem