• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2020

Wy tu o tortach i innych pysznościach a mnie mdli po słodkim :( nawet herbatę przestałam słodzić. Właściwie po wszystkim mi niedobrze... Moze i lepiej bo nie przytyje za bardzo przez to siedzenie w domu.

reklama
Wy tu o tortach i innych pysznościach a mnie mdli po słodkim :( nawet herbatę przestałam słodzić. Właściwie po wszystkim mi niedobrze... Moze i lepiej bo nie przytyje za bardzo przez to siedzenie w domu.
Uuu to nie dobrze :(

Ale tak jak piszesz , moze wyjdzie na dobre ???

U mnie niestety tak jak jadlam słodkie do kawki tak jem nadal [emoji51]

Uuu to nie dobrze :(

Ale tak jak piszesz , moze wyjdzie na dobre ???

U mnie niestety tak jak jadlam słodkie do kawki tak jem nadal [emoji51]

U mnie wszystkie przekąski poszły w odstawkę. Wcześniej mogłam zeżreć cała czekoladę a teraz odwracam oczy bo po czymkolwiek słodkim mam później gorycz w ustach.

Najlepszego dla wszystkich solenizantów. Ja za 3 dni kończę 33 lata. Mam 3 dzieci (10, 8 i 6 lat) i 7tyg szczeniaka, od prawie 4 lat jestem wdową, a od niecałego roku w szczęśliwym związku.

Cześć. Ja puzzli nie cierpię układać. Ale za to jestem pochłaniaczem książek [emoji43][emoji12] czekam tylko z niecierpliwością aż bibliotekę otworzą, bo wszystko mam przeczytane [emoji24] każdy ma innego bzika. Tortów też nie robię, oj nie. Kilka razy próbowałam i efekt był marny, więc torty zawsze robi moja mama. Zazdroszczę Wam talentu, ja już nawet nie probuję, bo mąż by nie zniósł tego psychicznie. U nas nudna niedziela, z nudnym polskim obiadem, jedyna rozrywka to ognisko na działce i kiełbacha pieczona. Jakoś mnie ten dzień już meczy, więc zaraz dzieci do łóżek i się kładę. Życzę miłego wieczoru [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry