I ja i ja, mam termin na 23Mi termin się na 24.11 przesunął więc też z Wami do końca prawie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I ja i ja, mam termin na 23Mi termin się na 24.11 przesunął więc też z Wami do końca prawie![]()
Leżakuj, odpoczywaj, czytaj książki jak masz siłę lub nadrabiaj ulubione serialeA za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac
U mnie 5 dzien lezenia plackiem, juz mi sie przykrzy.. ale dalej plamie, na szczescie juz totalnie resztki,mam nadzieje ze 2-3 i przestanie.
Prenatalne mam 7 maja,wiec pewnie do tego czasu i tak bede sie mega oszczedzac, az sie okaze co z krwiakiem
Ja też szaleje za truskawkamiA za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac
U mnie 5 dzien lezenia plackiem, juz mi sie przykrzy.. ale dalej plamie, na szczescie juz totalnie resztki,mam nadzieje ze 2-3 i przestanie.
Prenatalne mam 7 maja,wiec pewnie do tego czasu i tak bede sie mega oszczedzac, az sie okaze co z krwiakiem
Sernik bym zjadła [emoji7] muszę wpisać na listę zakupów ser do sernika hihi [emoji87]
Ja dziś planuje spaghetti mam nadzieję zjeść że smakiem jeśli jednak nie będzie wchodziło zjem połowę pizzy takiego gotowca bo mam ochotę
Gratulacje młodych talentów. Fajnie jak dzieciaki zajmują się czymś z pasją a nie z przymusu.[emoji7]
O kurczaki [emoji7] daj przepis na to bezglutenowe cudo.
Ja mam strasznie wyrzuty sumienia że mi wchodzą tylko owoce a warzywa nie i od kilku dni do moich koktajli przemycam trochę jarmużu i rzodkiewki co jeszcze z warzyw polecacie dodać do koktajlu ?
No i na picie wody robię cały dzbanek z plastrem cytryny i kilkoma listkami mięty mam świeżą miętę na ogródku więc korzystam ale tak się zastanawiam czy ciągłe picie wody z cytryną będzie ok w ciąży ? Co mówicie ? Sama woda mi nie wchodzi niestety
Seler naciowy, jabłko i ananas - pychaMożesz dać jeszcze szpinak, marchewkę
Chyba seler naciowy ludzie dają, ale sama nie piłam sama [emoji14]
A co do tortilli to mezu robil z mehl farine scharaSernik bym zjadła [emoji7] muszę wpisać na listę zakupów ser do sernika hihi [emoji87]
Ja dziś planuje spaghetti mam nadzieję zjeść że smakiem jeśli jednak nie będzie wchodziło zjem połowę pizzy takiego gotowca bo mam ochotę
Gratulacje młodych talentów. Fajnie jak dzieciaki zajmują się czymś z pasją a nie z przymusu.[emoji7]
O kurczaki [emoji7] daj przepis na to bezglutenowe cudo.
Ja mam strasznie wyrzuty sumienia że mi wchodzą tylko owoce a warzywa nie i od kilku dni do moich koktajli przemycam trochę jarmużu i rzodkiewki co jeszcze z warzyw polecacie dodać do koktajlu ?
No i na picie wody robię cały dzbanek z plastrem cytryny i kilkoma listkami mięty mam świeżą miętę na ogródku więc korzystam ale tak się zastanawiam czy ciągłe picie wody z cytryną będzie ok w ciąży ? Co mówicie ? Sama woda mi nie wchodzi niestety
Oj nie dziwie sięA za mna chodza znowu truskawki,maz pojechal na zakupy, ma przywiezc truskawki, juz nie moge sie doczekac