hikari_ona
Fanka BB :)
Są okMam wyniki glukozy powiedzcie czy ok?
Na czczo : 87.1
Po godzinie : 153
Po dwóch godzinach : 120
Czy Wy też jesteście takie zmęczone?
Ja mam dopiero alno już 26tc a czyje się senna. Przespałabym cały dzień najchętniej..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są okMam wyniki glukozy powiedzcie czy ok?
Ja mam dopiero alno już 26tc a czyje się senna. Przespałabym cały dzień najchętniej..
Chciałabym mieć taki wynik glukozyMam wyniki glukozy powiedzcie czy ok?
Juz zaopatrujecie się w ubranka 68?Mi 2 zamówienia idą. Jak przyjdą zostanie mi laktator, ubranka na 68 i rzeczy kosmetyczne. No i pranie.
A jakie kupiliście? Bo też szukam takiego zwykłego ale koleżanki mnie straszą ze większość jest bardzo złej jakości..My właśnie kupiliśmy najzwyklejsze drewniane łóżeczko, i tak w nocy muszę wstać i tak![]()
Ja mam z firmy ķlupś. Ale te w Ikei też są spoko. Można na olx znaleźć używane za połowę ceny. Wtedy materacyk można kupić lepszyA jakie kupiliście? Bo też szukam takiego zwykłego ale koleżanki mnie straszą ze większość jest bardzo złej jakości..
Dobry pomysłJa mam z firmy ķlupś. Ale te w Ikei też są spoko. Można na olx znaleźć używane za połowę ceny. Wtedy materacyk można kupić lepszy![]()
Opiekując się dwójka dzieci nie będę miała czasu o tym myśleć jakby urodziła mi się duża córeczka i wyrosła z rozmiaru 62 po miesiącu jak mój syn. Moj brat i tata po porodzie mieli 63 cmJuz zaopatrujecie się w ubranka 68?
Kupowałam ponad 3 lata temu dla starszej córki, nie pamiętamDobry pomysł)) a jaki materac polecasz??
Jakie duże chłopaki:dd Kurcze mam nadzieję że mój mlody aż taki duży nie będzie bo mam tylko ubranka do 62Opiekując się dwójka dzieci nie będę miała czasu o tym myśleć jakby urodziła mi się duża córeczka i wyrosła z rozmiaru 62 po miesiącu jak mój syn. Moj brat i tata po porodzie mieli 63 cm