reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja właśnie po zastrzyku immunoglobuliny (mamy potencjalny konflikt serologiczny) i nie mogę uwierzyć ze po xx lat płacenia składek muszę za taki zastrzyk płacić 300 zł. Nie wiem naprawdę jaki w tym sens.
widzialam trochę małej to mam spokoj na najbliższe dwa tygodnie :) za dwa tygodnie trzecie usg. Ciężko uwierzyć ze to naprawdę już ostatnia prosta.
mimo moich odczuć ze mała chce już wyjść nogami i leży główka do góry i cała po prawej stronie to na badaniu było dokładnie odwrotnie plus wszystko podobno ładnie się trzyma :)))

czy wasi lokatorzy tez tak protestują w nocy jak śpicie na boku? Jak spróbuje na lewym to mała protestuje strasznie. Na prawym chwilkę wytrzyma i tez zaczyna bunt i jedynie się uspokaja jak leze na plecach. Strasznie ruchliwa w porównaniu do moich chłopców. Wiem ze zacznie zaraz mieć mniej miejsca to się uspokoi trochę :)
Ja mogę tylko na plecach leżeć. Jak się położę na boku to zaraz czuje kopniaki lub jakieś ciągnięcia.
Co do kopniaków to czasem czuje w okolicy pępka a czasami w dole brzucha bardzo nisko. Mały się jeszcze cały czas obraca i raz jest główką u góry a raz u dołu czy jak?

reklama
Ja mogę tylko na plecach leżeć. Jak się położę na boku to zaraz czuje kopniaki lub jakieś ciągnięcia.
Co do kopniaków to czasem czuje w okolicy pępka a czasami w dole brzucha bardzo nisko. Mały się jeszcze cały czas obraca i raz jest główką u góry a raz u dołu czy jak?
Myślę że to co czujemy to nie zawsze kopniaki. Ja też czasem czuje na dole a tam na pewno jest główką bo od 3 badań tak już leży :) i mi lekarz powiedział ze ją czuje też jak rusza główka, barkiem itd :)

Może się kręcić :) czyli tez na boku leżeć nie daje. Niedługo będzie ciężko leżeć na plecach wiec będą musiały to dzieciaki zaakcptowac :)

A jakie kupiliście? Bo też szukam takiego zwykłego ale koleżanki mnie straszą ze większość jest bardzo złej jakości..

My zamówiliśmy to https://allegro.pl/oferta/lozeczko-60x120-cm-tola-szuflada-2w1-bez-materaca-8591968461
Osobno materacyk, i wydaje się, że będzie dobrze.
Koszule ciążowe kupiłam na najzwyklejszym targu, bo nie widzę sensu tracenia więcej pieniędzy, bo są podobno nawet takie za 300 zł
Te z targu spoko materiał, fajne rozpinane i ceny dość przystępne 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry