pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Moja ostatnio też tak miała, bo stwierdziłam że sobie okna umyję. Myślałam że będzie spokojniejsza, a tu jednak nie. Dostała takiego szału, że nawet w pewnym momencie myślałam że mi wody odeszły 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też już zakończyłam wizyty u ginekologa, ale od rozpoczetego 40tc lekarz dał mi skierowania na KTG. A Ty nie musisz chodzić do szpitala na taką kontrolę? W sumie w środę pójdę pierwszy raz. Chyba, że wcześniej urodzę ale wątpię bo nawet skurcze macicy u mnie znikły, brzuch mi wcale nie twardniejeDziewczyny doradźcie co robić bo mój mały od kilku dni tak intensywnie się rusza każdego dnia ja już nie wiem czy to jest normalne czy nie. Od tygodnia bardzo mocno się rusza i często na prawdę i te ruchy jak piszą wcale nie słabną ja już nie wiem kontroli już żadnej nie mam mam czekać na poród 01.listopad za tydzień . Nie wiem wy uważacie ze to normalne? Czy może coś złego się dzieje![]()
pewnie by chciał już wyjść
Tak miałam w tym tyg zrobić ktg według jego zaleceń a dzisiaj już pojadę właśnie się ogarnę i jadę na sor sobie zrobic ktg i sprawdzić a co tam przyjąć mnie musza nie będę się stresować . Ja tez wcześniej na pewno nie urodzę ale myśle ze w niedziele mnie weźmieJa też już zakończyłam wizyty u ginekologa, ale od rozpoczetego 40tc lekarz dał mi skierowania na KTG. A Ty nie musisz chodzić do szpitala na taką kontrolę? W sumie w środę pójdę pierwszy raz. Chyba, że wcześniej urodzę ale wątpię bo nawet skurcze macicy u mnie znikły, brzuch mi wcale nie twardniejeteraz myślę sobie, że u mnie skończy się na wywoływaniu, choć cień szansy jeszcze jest. Mój mały faktycznie bardziej przepływa i już tak mocno nie kopie, czasem muszę się skupić czy się rusza i to też jest stresujące. Może zadzwoń do ginekologa, żeby się doradzić???
Kolejna noc kiepska, nie spie od 4... wcześniej ok 23 miałam takie skurcze... Tzn tak mi się wydaje bo ja je odczuwam tak dziwnie : macica robi się twarda, ja mam wrażenie jakbym nie miała czym oddychać, jakby ktoś wziął i mi ścisnął brzuch jakimś pasem. Trwało to z jakieś 20 min, potem wzięłam nospe i poczłapałam się pod prysznic i przeszło. Za to w nocy zgaga od 4 taka, że nie idzie wytrzymać.Jak Wam minęła nocka? Brr zimno w nocy za oknem
Dziewczyny doradźcie co robić bo mój mały od kilku dni tak intensywnie się rusza każdego dnia ja już nie wiem czy to jest normalne czy nie. Od tygodnia bardzo mocno się rusza i często na prawdę i te ruchy jak piszą wcale nie słabną ja już nie wiem kontroli już żadnej nie mam mam czekać na poród 01.listopad za tydzień . Nie wiem wy uważacie ze to normalne? Czy może coś złego się dzieje![]()
Ja kładłam na boku bo mój młody koszmarnie ulewał i potrafił się zakrztusić.Dziewczyny,
Mam dylematw jakiej pozycji kładzie się noworodki do spania?
Wszędzie gdzie nie czytam piszą, że koniecznie na plecach, a moja położna mówi ze koniecznie na boku ...zgłupiałam
Tak właśnie przyjechałam i zrobię sobie kontrole. :-) dam znać jak będę poPamiętaj, że jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości to masz prawo jechać do szpitala, nie mają prawa odmówić Ci pomocy. Po co masz się denerwować, przynajmniej zrobią USG i KTG!