Juana19
Fanka BB :)
Do pediatry czy właśnie osteopaty? Bo jestem ciekawa czy pomoże jak u nas. Trzymam kciuki ze znajdziecie sposób!0U nas też takie problemy są. Jutro idziemy na wizytę. Bo cała noc i dzień płacz był, kupek brak.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do pediatry czy właśnie osteopaty? Bo jestem ciekawa czy pomoże jak u nas. Trzymam kciuki ze znajdziecie sposób!0U nas też takie problemy są. Jutro idziemy na wizytę. Bo cała noc i dzień płacz był, kupek brak.
My pierwszy tydzień z partnerem byliśmy sami z małą ale po tygodniu jak miałam kryzys z karmieniem ze wzgledu na poranione sutki i naprawdę ciężko znosiłam hormony (naprawdę rozważałam już psychologa bo nic mnie nie cieszyło, płakałam kilka razy dziennie) to przenieśliśmy się na trochę do moich rodziców i mama nas wsparła w opiece. Także jeśli masz możliwość to korzystaj z pomocy. Jak ty będziesz spokojniejsza to dziecko też będzie spokojne.A jak dziewczyny sobie radzicie z tym macierzyństwem? Bo powiem wam szczerze że ja jakoś sobie je radzę.. Mały ma miesiąc z czego najpierw była u mnie teściowa do pomocy, potem my u teściów, teraz przyjechala moja mama ... po prostu boje się zostać sam na sam z moim synem ... pies tez pojechał na wakacje do dziadków bo juz z nim bym sobie nie poradziła... bardzo energiczny pies .. nie wiem czy ze mną coś jest nie tak czy ktoś jeszcze tak ma .... dodam że porod przez cc bo zielone wody płodowe I mocne owinięcie pepowiną.. I nie karmie piersią Bo mały od początku nie chcial ssać...
U nas też się nie sprawdziły. Po bambusowych okazało się, że w okolicy pępka pojawiły się zaczerwienienia i to prawdopodobnie od tych pieluszek, bo po zmianie na inne od razu zniknęłoDziewczyny otworzyłam dziś pieluchy które kupiłam podczas ciąży. Mocno promowane na IG - bambusowe Bamboolove. Masakra okropne! Przebierałam ja trzy razy. Nie kupujcie bo może faktycznie są naturalne i bez chemii ale projektował je ktoś kto dziecka nie widział a już na pewno tego jak takie dziecko się załatwiaZużyje je jakos w ciągu dnia jak będę pewna ze nie będzie dwójeczki
złe wydane pieniądze. Przetestowalam wszystkie poza dada jeszcze (na liście przy wizycie w biedrze). Wygrywa bezapelacyjnie pampers
My używamy Bambo Nature i są super - polecam.Dziewczyny otworzyłam dziś pieluchy które kupiłam podczas ciąży. Mocno promowane na IG - bambusowe Bamboolove. Masakra okropne! Przebierałam ja trzy razy. Nie kupujcie bo może faktycznie są naturalne i bez chemii ale projektował je ktoś kto dziecka nie widział a już na pewno tego jak takie dziecko się załatwiaZużyje je jakos w ciągu dnia jak będę pewna ze nie będzie dwójeczki
złe wydane pieniądze. Przetestowalam wszystkie poza dada jeszcze (na liście przy wizycie w biedrze). Wygrywa bezapelacyjnie pampers
U mojego synka też ropieje oczko. Dostał kropelki z antybiotykiem i na chwilę pomogło, a od dzisiaj znów ropa. Za tydzień szczepienie i nie wiem czy można. Jak coś pomoże u Twojego synka to daj znać.Mnie martwi to oczko ropiejące u Dawidka. Już tydzień kropimy kroplami, przecieram solą fizjologiczna i masuje kanalik i dalej się robi ta ropka co chwilęChyba znowu trzeba będzie iść do lekarza
Zielone ze sluzem to moga być problemy pokarmoweDziewczyny moja Alutka jutro konczy miesiacdzis byla polozna i nie podobaja sie jej kupy (robilam zdjecia, gdy byla jakas "inna", pisalam Wam, ze kupy sluzowate a teraz pojawil sie zielony kolor
) do tego wysypka wokol uszu i na szyi - myslalam, ze to od ulewania, ale polozna od razu powiedziala, ze wyglada to na uczulenie
dostalysmy debridat i ja mam ograniczyc nabial, w czwartek teleporada z pediatra
Dobrze. Właśnie mąż poszedł z nim do pediatry. Też mieliśmy antybiotyk w tych kroplach. Zaczęły nam się też kolki dodatkowo.U mojego synka też ropieje oczko. Dostał kropelki z antybiotykiem i na chwilę pomogło, a od dzisiaj znów ropa. Za tydzień szczepienie i nie wiem czy można. Jak coś pomoże u Twojego synka to daj znać.