Dziewczyny a jak z wasza waga jeśli mogę spytać? Ja oczywiście na diecie nie jestem ale jem normalnie i zdrowo i nic nie mogę zrzucić. Ruszam się dużo plus już regularnie udAje mi się ćwiczyć i nic się nie dzieje. Jak zrzuciłam prawie od razu 8 kilo to reszta stoi i ani drgnie.muszę jeszcze 6-8 kilo zejsc do wagi sprzed ciąży. U was większe sukcesy na tym polu? Znów pewnie zrzucę dopiero jak skończę karmic. Nie jestem niestety jedna z tych mam którym karmienie błyskawicznie pomaga zejsc z wagi. U mnie mam wrażenie ciało samo trzyma taka rezerwę na karmienie i nic z tym nie mogę zrobić :/
Kurczę, jakbym czytała o sobie

z tym, że ja nie ćwiczę, ani nie ruszam się jakoś dużo, raczej tak normalnie tyle co ogarniając w domu plus spacer. Ale ja też nigdy bardzo aktywna nie byłam, a szczupła zawsze. I teraz te 7 kg mi zalega i się zastanawiam, czy prolaktyna mi blokuje czy co

Już mi zaczęli dogryzać, że oponkę na zimę mam

A ja nie mam jakoś dużo tego brzucha, trochę, ale zawsze też miałam tak, że wystarczył jeden zwykły posiłek i to zaraz było widać, w sensie, że zaraz mnie wzdyma

Zawsze też nosiłam rozmiar 40, teraz 42, więc z nóg i z tyłka też przydałoby się trochę zejść.
A co do włosów, jeju, mnie to lecą jak oszalałe

czy związane czy nie to wszędzie ich pełno. Odkurzam co drugi dzień w pokoju, bo cała podłoga zasypana. Jak rozczesuję przy myciu odżywkę to szczotka czarna

Biorę witaminy mama dha premium, jestem ponad 4 miesiące po porodzie a one ani trochę wypadać nie przestały. A do tego mi rosną jak głupie

Normalnie by się człowiek cieszył, ale jak widzę 1,5 cm siwego odrostu w miesiąc to mi się płakać chce