I dobrze wycierać pod paszkami po kąpieli i w "zakamarkach" różnych.Może ktoś mnie wyśmieje ale próbowałaś mąkę ziemniaczaną? Ja często stosuje i działa u nas najlepiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I dobrze wycierać pod paszkami po kąpieli i w "zakamarkach" różnych.Może ktoś mnie wyśmieje ale próbowałaś mąkę ziemniaczaną? Ja często stosuje i działa u nas najlepiej.
To mój mąż to samo od kiedy przyszła jego chrzestna z wizytą. Zaczęła śmiać się że jakim cudem mamy taką kluseczke skoro karmiona chudym cyckiem matki. No i mój mąż że ona coraz większa a cycki mam coraz mniejszeJa się z moją mamą pokłóciłam bo co mała płacze to mówi że na pewno głodna, że muszę mam za mały wartościowy pokarm...
A co ile wasze maluchy w ciągu dnia są przy piersi? Bo moja to ostatnio co 1,5h.
A macie jakieś sposoby na odparzenia pod pachami? My ciągle mamy tam czerwone ślady, już nie wiem co stosować.
Właśnie mąkę wcześniej stosowałam ale przestała działać. Maść z cynkiem teraz od 2 dni próbuje ale nie widzę większej poprawy. I już nie wiem czego próbować.Może ktoś mnie wyśmieje ale próbowałaś mąkę ziemniaczaną? Ja często stosuje i działa u nas najlepiej.
To mój mąż to samo od kiedy przyszła jego chrzestna z wizytą. Zaczęła śmiać się że jakim cudem mamy taką kluseczke skoro karmiona chudym cyckiem matki. No i mój mąż że ona coraz większa a cycki mam coraz mniejszePrzeżywa że na pewno chodzi głodna i mi robi non stop **********. Co z tego że na tym chudym cycku śpi 9 h ciągiem.
![]()
A już w ogóle jak słyszę "argument" "bo kiedyś tak się robiło i było dobrze" to nie wiem czy mam się wściec czy wstać i wyjść. Jak mi teściowa opowiadała, że swoje dzieci po 1 miesiącu karmiła mlekiem krowim rozrabianym wodą i dzieci na 7 dni w tygodniu 3 dni miały biegunkę, ale "tak się robiło i było dobrze" to nie wiem co mam myśleć... Dziwię się, jak oni to przeżyli...
Moja babcia mówi że mojego wujka urodziła na samym początku 7 miesiąca i ważył 2,5 kg. Niby jak?Najbardziej mnie rozbraja to, że teściowa prawi mi morały, mimo że żadnego z synów nie karmiła piersią, a jak któregoś razu zapytałam skąd takie informacje na temat kp, to powiedziała, że tak było napisane... Na Facebooku.
I jeszcze jedna świeżynka. Teściowa zawsze mówiła, gdy mój mąż był chory lub mial jakieś dolegliwości, że to na pewno dlatego, że jest wcześniakiem. Ostatnio zapytałam, dlaczego urodził się zbyt szybko. Okazało się, że był wg niej wcześniakiem bo urodził się sześć dni przed terminem, w skończonym 39 tygodniu...
Może jak by się urodził o czasie miałby 6 kgMoja babcia mówi że mojego wujka urodziła na samym początku 7 miesiąca i ważył 2,5 kg. Niby jak?![]()