• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Jak wygląda uczulenie na płyn do prania? Synek ma od tygodnia taka małą plamkę suchą na policzku, trochę zoltwawą i martwie się, że to uczulenie na coś. W innych miejscach nie zauważyłam tego. Mąż mówi, że przesadzam i że to pewnie od ulewania mu się to zrobiło.

A mój mąż w ogóle nie potrafi uśpić małego na drzemkę, dzisiaj się zdenerwował jak mały płakał nawet mu na rękach podczas usypiania i położył go w łóżeczku to oczywiście to była jeszcze większą drama i "mamusia" przybiegła synka ratować 😜 to stwierdził że dziecko wyłuzdałam..
U mnie podobnie, ale to dziadkowie-nieteściowie tak myślą. Jak małego zostawiam na chwilę i zaczyna płakać to potem słyszę, że to laluś mamusi, że tylko mama musi być. A kto ma być, się pytam, skoro sama się nim zajmuję i nikt mi nigdy nie pomagał? Nawet jego własny tata nie ma na tyle czasu, żeby choć z godzinkę z nim posiedzieć w ciągu dnia 😔 I jak słyszę, że to lalunia mamusi to jakbym obelgę słyszała... Strasznie mnie wkurzają 😠

Jak wygląda uczulenie na płyn do prania? Synek ma od tygodnia taka małą plamkę suchą na policzku, trochę zoltwawą i martwie się, że to uczulenie na coś. W innych miejscach nie zauważyłam tego. Mąż mówi, że przesadzam i że to pewnie od ulewania mu się to zrobiło.
Coś takiego? Też nie wiem od czego to, a jest już jakiś czas. Czasem większe czasem bledsze.

Załączniki

• 20220306_095533.jpg
    20220306_095533.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 96
A ja mam problem....
Cesarskie mamy. Czy po cc miałyście ból podbrzusza? Jestem 4 miesiące + tydzień po cesarce i zaczyna mnie bolec podbrzusze... Jak naciskam na brzuch to jest o bolały i zastanawiam się czy odwiedzić gineksa?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry