Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba pogoda u mnie glowa masakra ja biorę paracetamol 500 podobno można też ibumDziewczyny co na ból głowy przy KPI? Tak mnie dziś głowa boli że szok.. Wzięłam dwa razy paracetamol ale średnio pomaga.. Hmm zastanawiam się czy to nie zapowiedź okresu bo jeszcze nie mam i młody średnio chętnie pije mleko czy w czasie okresu zmienia się jego smak?
Mnie nigdy nie bolala a jak bolała to lekko tak że brać tabletek nie musiałam..To chyba pogoda u mnie glowa masakra ja biorę paracetamol 500 podobno można też ibum
Dziewczyny co na ból głowy przy KPI? Tak mnie dziś głowa boli że szok.. Wzięłam dwa razy paracetamol ale średnio pomaga.. Hmm zastanawiam się czy to nie zapowiedź okresu bo jeszcze nie mam i młody średnio chętnie pije mleko czy w czasie okresu zmienia się jego smak?
Wpisujesz w okno wyszukiwania Ibuprofen np. klikasz wyszukaj i wyskoczy Ci czy można czy nieA która to substancja czynna?
U mnie w rodzinie by robić święta trzeba mieć status babci. Moja mama dopiero co kilka lat temu przejęła pałeczkę, więc mi zostało jeszcze dużo czasu.Hej dziewczyny.
Ja ostatnio jakoś nie mam nawet czasu zajrzeć na forum.. Córkę wożę do przedszkola, odbieram, w domu coś porobić i tak dzień zlatuje.. Wczoraj wzięłam się trochę za mycie okien.. A u Was jak przygotowania do Świąt? U siebie czy u rodziny? Gotujecie coś na święta czy bazujecie na gotowych daniach bo u Nas widzę np zapisy na gotówcechociaż z drugiej strony jak ktoś pracuje cały tydzień to jest jakaś opcja.