reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
ja powinnam dostać wczoraj póki co cisza zobaczymy co dalej. Powiem Wam szczerze że ja jeszcze nie wierzę że jestem w ciąży... Niby wiem ale jakoś nie dopuszczam do siebie tej myśli... Nie wiem jak to opisać chciałam drugie dziecko mega ale boję się bardzo jeszcze bardziej niż w pierwszej ciąży i jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
Wiesz ja mam tak samo ogromnie się ciesze ale nie wierze jeszcze dopóki nie pojde do lekarza i mi nie potwierdzi i powie ze wszystko ok. Ja się tylko boje ze nastawie się będę szczesliwa pochwale się mężowi a potem boje się ze okaże się ze stracę albo ze to biochemiczna lub coś ... i się załamie

Cześć, od wieczora spokojnie ;) rano to już w ogóle nic nie było. Wieczorem zleciłam zrobienie progesteronu z pobranej wczoraj próbki krwi.
Spać nie mogłam, piersi bolą, rano zrobiłam test i mocna krecha ;)
Daj znać jak u Ciebie będzie. Mam nadzieję, że nie przyjdzie. A robiłaś bthcg?
Nie robiłam . Myśle żeby jutro rano jechać tylko mam kawa drogi . Ale Poersi jakoś mnie specjalnie nie bolą

A co myślicie o tym? Slyszalyscie? Może któraś bierze? Nie wiek czy zmieniac czy zostawiac
Ja biorę bo jest polecana :) ginekolog mówiła, że jest ok
Cxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce 😂 mam nadzieję że żadnej nie ominęłam
Milena :)

Uważajcie na nicki bo można się pomylić :D
Mila90
Mila09
Dwie Mileny zaciążone w podobnym czasie, ok 1-2tyg różnicy 😁 co za zbieg okoliczności, co nie? 😉

Dobrze kojarzysz, miewam cos takiego. W pierwszej ciazy tez mialam tą dolegliwosc dopiero w okolicach polowy. Dzis mam lekarza, dopytam go o to, ale tak sobie mysle, ze pewnie będzie kazał brac magnez.
jeju ja też miałam ta stawianie się macicy od 20 tyg jakos to był dramat 3 kroki i musialam stanąć odpocząć ani brzucha pogłaskać ani na jakiś dłuższy spacer pojsc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry